Topp 5 tvättställ vi älskar

Topp 5 tvättställ vi älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Efter att ha presenterat några artiklar relaterade till detta ämne, bestämde vi oss för att göra en lista över de 5 mest imponerande tvättställen vi kunde hitta. Om du letade efter något liknande för ditt eget badrum, kanske denna lista kommer att underlätta ditt arbete.

1. Kinea

Det första objektet vi ska diskutera kallas Kinea och det är ett mycket enkelt och ändå elegant handfat designat av Massimo Iosa Ghini. Den var utformad för alla typer av hem, oavsett ålder eller inredning. Kinea är elegant och enkelt, men det hindrar det inte från att vara en iögonfallande bit. På grund av sin neutrala och enkla design är Kinea också en väldigt mångsidig bit som gärna kompletterar badrum, privat eller offentligt. Finns på Teuco.

2. Travertino

Det här handfatet ser inte ut som den första som presenteras här. Först och främst är materialen som används för att göra dem olika eftersom Travertino är tillverkad av marmor. Det är inte bara det material som skiljer sig, men bara om allting. Travertino är definitivt inte ett vanligt handfat. Den har en ovanlig form som gör den speciell från början. Det är definitivt en modern, till och med modern skapelse menade att inkluderas i ett sofistikerat badrum, där stye och elegans är viktig. Finns på neolith.

MoreINSPIRATION
  • Badrum Handfat av Alicrite
  • Marsotto Lyxiga Vit Marmor Tillbehör
  • Wanders Keramiska Handfat

3. Iroko

Iroko-tvättstället har en något liknande design med Travertino, och det är också en modern skapelse och den är gjord av marmor, precis som den är större bror. Det var designat för moderna badrum, där stil och utseende definitivt spelar en viktig roll. Det är ett mycket enkelt stycke, det enda som gör att det står ut att vara det. Det är ett subtilt men elegant sätt att utforma iögonfallande bitar utan att använda meningslösa dekorationer. Finns på neolith.

4. Gaja Dark handfat

Till skillnad från sina tidigare konkurrenter är Gaja Dark visuellt mer imponerande och även mer maskulin. Detta intryck ges av formen som är i grunden en fyrkant och även av det material som används som är sten. Det är en imponerande del både när det gäller design och hållbarhet. Det är inte så mångsidigt som Kinea-handfatet, till exempel för att inget badrum skulle göra en bra miljö för en sådan vara. Så tänk noga innan du fattar ett beslut. Finns på neolith.5. Sasso

Sasso är ett annat tvättställ, men det är den enda liknande aspekten mellan den här och Gaja Dark tvättstället. Deras design är uppenbarligen olika. Sasso är ovalformad och de böjda linjerna gör den mer feminin och definitivt mer romantisk än någon annan som presenteras här. En sak är säker: alla dessa handfat delar gemensamt enkelhet, elegans och stil. Några av dem inspirerades av naturen medan andra bara var avsedda att vara iögonfallande eller helt enkelt funktionella. Finns på MastellaDesign.