Top Ten Läder Soffor Vi Älskar

Top Ten Läder Soffor Vi Älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det är dags att spendera lite pengar för att återskapa ditt vardagsrum, borde du tänka att byta också de gamla sittplatserna. Om du vill ha en lädersoffa, är det ett sätt att tillfoga elegans och lyx. En soffa kan vara den centrala delen av rum och det är oerhört viktigt att välja något som inte kommer att gå ut ur trenden. När det gäller lädersoffor, designalternativen är oändliga. Vi bestämde oss för att göra denna process enklare för dig och nuvarande 10 lädersoffor vi älskar och det kan vara utgångspunkten när man dekorerar.

1. Maxwell läderbäddsoffa

Denna första lädersoffa är tillgänglig för $ 3995, med rena moderna linjer och djup läder-inslagna, förbättrade komfort.

2.Essex Läder Soffa

Priset för denna traditionella lädersoffa är 1990 $. De massiva träbenen ger ett plus till den krökta silhuetten med toppkornigt läderklädsel.

3.Arlington Läder Soffa

Arlington Läder Soffan är tillgänglig för EUR 2524.89 och har en generös komfort och stil. Också du kan välja en ottoman läder som kan användas som ett bord också.

4.Leatehr soffa från Natuzzieditions

Denna lädersoffa är speciellt skapad för amerikaner, priset är inte tillgängligt men du kan titta på Natuzzieditions webbplatsen.

5.Axis Läder 2-sits soffa

Axis leatehr-soffan är tillgänglig för 2599,17 euro och har rena linjer med avslappnad sofistikering i djupt espresso fullkornigt läder.

MoreINSPIRATION
  • Utsökt viktoriansk stil läder soffor
  • Moderna Forum Soffor av Linea Italia
  • Stark klassisk lädersoffa från Room & Board

6.Aidan Vit Läder Soffa

Jag rekommenderar definitivt denna vita lädersoffa för dem som vill dekorera ett rum med mörka väggar. Aidan White Leather Sofa har samma pris som Axis Leather 2-Sits Sofa.Sleek och sofistikerade är de bästa två orden för denna vita leatehr soffa.

7.Stor Lila Läder Soffa från Ditre Italia

Efter många bruna, svarta och vita lädersoffor vill vi bara presentera dig en lila leatehr soffa som kan ljusa ditt rum. Denna överdimensionerade lila lädersoffa kommer från Ditre Italia. Snygg och bekväm soffa för full avkoppling och underhållning.

8.Dune Läder Soffa från Ditre Italia

Dune läder soffa är extremt mångsidig och kommer i två versioner: en med kuddar rättigheter, den andra med kuddar från den sneda lutningen. Det bästa är att du kan ordna som du vill ha biten.

9.Modern Läder Soffa från Borzalino

Kallas Nobel, denna ultramoderna lädersoffa från Borzalino kommer i en krämig neutral ton som passar alla utrymmen. Finns för tre, två och 1 person (fåtölj).

10.Modern Läder Soffa av Poltrona Frau

Den här trendiga soffan är designad av Jean-Marie Massaud och har en modern look som började med stålfötterna. Denna soa design balanserar vilken stil som helst, från modern till klassisk och gör ett samtida uttalande.

Tveka inte att berätta vilken soffa från den här tio du älskar!