Traditionellt inredda Sextantio Albergo Diffuso Hotel

Traditionellt inredda Sextantio Albergo Diffuso Hotel
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du reser i Abruzzo-regionen måste du stanna i den medeltida staden Santo Stefano di Sessanio. Inte bara historia älskare kommer ha en bra detta i denna stad, men någon besökare eftersom entreprenörer startade ett projekt för restaurering av den historiska staden med sina specifika byggnader. På så sätt kan du spendera din semester föreställa dig att du är en medeltida castellan. En liten fantasi skadar inte någon.

En av de byggnader som gynnar restaureringsprogrammet är Sextantio Albergo Diffuso. Denna fastighet har några autentiska utrymmen som håller den medeltida atmosfären. Du kommer att vara värd i ett traditionellt rum som fortfarande har några ursprungliga möbler, som eldstaden och trätaket. Den mest fantastiska delen är hur återställarna lyckades kombinera den traditionella medeltida designen med modern teknik. Rummet har golvvärmesystem och fjärrstyrd belysning.

MoreINSPIRATION
  • W Paris - Opéra Traditional Boutique Hotel
  • Det traditionella Wiesler Hotel i Graz, Österrike
  • Classic Taj Kapstaden Hotell

Fastigheten har också en medeltida restaurang, platser i några gamla vinkranar. Den specifika luften hålls också här, eftersom möblerna är handgjorda av lokalbefolkningen. Du kan ha fullständig erfarenhet om du beställer en traditionell medeltida maträtt. Förutom dessa fantastiska tjänster är Sextantio Albergo Diffuso också utmärkt tack vare dess läge.

Det ligger nära de flesta konst- och kulturområden. Om du letar efter lite kul kan du prova att åka skidor, åka på hästar eller att göra lite glidflygning. Det finns inget behov av att lägga till att utsikten är magnifik, eftersom staden är omgiven av Abruzzese-bergen och Apenninerna.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: