Traditionell fransk stuga En sten sänder bort från Paris

Traditionell fransk stuga En sten sänder bort från Paris
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna traditionella stuga ligger på en stor grön tomt i den idylliska förorten Haut-de-Seine, ett stenkast från Paris. Detta arkitektoniska projekt innefattade ombyggnaden och moderniseringen av ett traditionellt stenhus. Tagen på avAtelier Lame Architecture, tHan nummer ett prioritet var att behålla den traditionella fasaden och funktionerna intakta medan renoveringen av denna historiska byggnad.

Hemmet hade legat obetatt i flera år innan renoveringen började. Byggarna började projektet genom att skapa ett nytt tillägg till norra och söderläge korridorerna, bygga mer utrymme i de befintliga rummen och lägga till nya rum, vilket ger planlösningen upp till en totalmängd på 400 kvadratmeter. De nya rummen på första och andra ger en mysig känsla och en mer naturlig övergång till det rika omgivande landskapet.

Många av funktionerna är byggda av gritstone, det traditionella byggmaterialet i regionen. Genom att lägga till mer samtida detaljer och stöder ut ur glas och stål, läggs en liten samtida smak till detta annars traditionella hem.