Traditionellt hem blev modernt i Plano, Texas

Traditionellt hem blev modernt i Plano, Texas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta hus ligger i Plano, Texas och tillhör ett par som, trots att älskade den ursprungliga designen av huset, nådde ett ögonblick när de tröttnade på det och bestämde att det var dags för en förändring. De bestämde sig för att ge sitt hem en makeover, att uppdatera den och att förvandla den till ett mer modernt utrymme. De gjorde inga dramatiska förändringar. Paret bestämde sig för att ge sitt hem ett mer modernt och friskt utseende genom att återuppfylla sina möbler.

De tog också bort mattor och ersatte alla armaturer. Alla väggar i huset ommålades. De var mestadels målade vita i alla rum. Detta gjorde det möjligt för ägarna att fokusera på detaljer och dekorationer för att göra deras inredning original. De valde konst som ett huvudelement och de valde också att visa några av de bitar som de har samlat in under sina resor.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikerad bostad i Plano till salu
  • Ett nytt modernt ansikte för ett traditionellt Texashem
  • Söul traditionellt hus med modern italiensk stil

Familjerummet är ett elegant utrymme med en elegant soffa och matchande fåtöljer och ett metallpyramidbord som kompletterar dem. De innehöll också ett modernt soffbord i inredningen som fungerar som en accentbit. För att få rummet att känna sig mer luftigt och öppet placerades en stor spegel över soffan. Huset hade ursprungligen en eldstad men paret bestämde sig för att riva den tillsammans med tegelstrukturen som omger den. De frigjorda det där rummet och så kunde de skapa ett rent och luftigt utseende. {Found on houzz}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: