Så här omvandlar du enkla köksredskap till ljusinredning

Så här omvandlar du enkla köksredskap till ljusinredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad kallt är bättre för köket än en lampa med saker som gafflar, skedar, matburkar eller andra redskap? Det är en rolig idé och också en med många möjligheter. Det finns många saker du kan använda. Så nästa gång du vill kasta ut något, tänk två gånger innan du gör det. Vem vet ... du kan kasta ut ditt nya kök hängande ljus.

Låt oss börja med det här stycket: ett kolanderljus. Gafflar hänger från det men om du vill kan du göra något liknande och med en enklare design. Hitta bara ett sätt att hänga det från taket och fästa hylsan och glödlampan. {Found on hutchstudio}.

Dessa är gjorda för beställning och de kommer i olika färger: röd, gul, blå och svart. De är handgjorda föremål med ett vintageutseende. Du kan försöka göra något så här själv men du måste vara försiktig när du skär ut botten av krukorna. {Found on etsy}.

Can Lights är gjorda av kasserade och salvade Heinz Beans burkar och Campbell Soup burkar. De är färgglada och lämpliga för köket. De skulle se bra ut i ett rustikt hem men också i ett modernt kök. {Found on designaddict}.

Har du någonsin funnit att tekoppar skulle kunna användas för att göra armaturer? Tja de kan. Dessa hängande ljus är gjorda med repurposed teacups och gamla sepia utskrifter. Kandelare kan också stämas med samma princip.

Denna hänge ljus är gjord av en återvunnen mjölkflaska och det har en enkel, industriell design. Det skulle se bra ut i ett rustikt lantlig kök men det är enkelt och mångsidigt att även användas i andra typer av dekorer. {Found on etsy}.

Vill du ha något riktigt rustikt? Vad sägs om ett hängande ljus tillverkat av köttkvarn? Det är ett dekorativt och uttalande stycke av svart stål och med svart textilkabel accenter. Höjden är variabel. Du kan beställa biten för $ 96 på etsy.

Låt oss ta en titt på någonting lite mer delikat som det här hängande ljuset tillverkade av en klar kanna från en mixer. Tanken är väldigt enkel. Materialen som används är krukan, en sladd och en glödlampa. Det är enkelt och elegant. {Found on etsy}.

MoreINSPIRATION
  • Vridning av Masonburkar i ljusarmaturer
  • Nail The Look - 10 Hemgjorda Light Fixtures
  • Den stilfulla Noir hänglampan

Här är en annan intressant ljusarmatur. Den här är gjord av tre metall muggar. Muggarna är vita och har en svart rand som är en härlig kontrasterande accent. De hänger från taket och de är sammanslagna och bildar en intressant design.

En visp är faktiskt en perfekt redskap som kan användas för en kökslampa. Denna del illustrerar perfekt idén. Den har en på / av-brytare ansluten till sladden och whisken mäter 12 "totalt. Den har en ljuskrona sockel storlek pärla men du kan i princip använda någon annan typ av glödlampa om den passar. {Found on etsy}.

Glöm det hängande ljuset som gjorts av en mixerkannare. Det här är en lampa som använde hela mixern. Det är en rolig del som du kan använda som ett stämnings ljus i köket. På / av-knappen är den faktiska strömbrytaren på mixern. {Found on etsy}.

Så här kan du återanvända en rivare i köket: Ta en bit av trä och använd rivare som lampskärmar. Ta reda på ett sätt att lägga till uttaget och ledningarna. Du kan dekorera lampan som du vill ha när det är klart.

Medan denna del ser ut som ett vanligt hängande ljus, döljer det en hemlighet. Den är gjord av en vintage Tupperware mögel. Den har en härlig mintgrön färg och det är ett perfekt tillbehör till ett retro kök. Du kan köpa den för $ 55 på etsy.

En annan väldigt intressant bit är denna hänge ljus tillverkad av en rostfri stålskål och ett glas sockerburk. Skålen har handtag och detta bidrar till den övergripande konstiga designen. Den använder en standard sockerstorlek och är ca 8 "bred inklusive handtagen. {Found on etsy}.

Det här är en liknande bit och den; s är också gjord med en sockerkruka. I stället för en stålskål användes denna gång en aluminiumtratt som reflektor. Den har en klar ledning med en n-linjeknapp och den fungerar med alla lampor. Det är bra för köket men du kan också använda det på korridoren eller i andra utrymmen.

Det här är en stor kolanderad saltskakerkrona och som du antagligen har gissat, gjordes den från en stor kolander ca 16 "över och den har 7 saltskakor inuti. Var och en kan ta någon form av glödlampa du föredrar. {Found on etsy}.