Transportabel, Modular Skapa Remote House i Chile

Transportabel, Modular Skapa Remote House i Chile
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Modulära bostäder får allt mer popularitet, och med goda skäl. De är lätta att transportera, billigt och göra fantastiska hem.Felipe Assadi envisioned Fjärrhus, ett prototypprojekt för både transportabelt och högkvalitativt boende.

Detta underbara hem ligger i Región de Valparaíso, Chile och byggdes helt i staden på 45 dagar, flyttades om fyra timmar och installerades i sex. Med en total yta på 80 kvadratmeter rymmer modulen tre sovrum, två badrum, ett pentry med en tvättmaskin, ett centralt vardagsrum, matsal och kök.

Enligt projektutvecklarna är "strukturen gjord av järn och utformad med tallskog i yttre, interiörer, väggar, golv och tak. I slutprojektet kommer klienten att kunna konfigurera sitt eget hus baserat på olika modulalternativ via web, i ett system som tillåter anslutningar mellan sådana moduler utan ytterligare instruktioner än att lägga till nu eller i framtiden de nödvändiga bilagorna ". Alla anläggningar är färdiga och installerade på plats, när modulerna är inställda. Från vår slut ser denna typ av hem mycket effektiv ut. Hur hittar du dem? [Fotografi av Fernando Alda]