Brickbordsdesigner som lyfter fram stilens bästa egenskaper

Brickbordsdesigner som lyfter fram stilens bästa egenskaper
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad vi brukar kalla ett brickbord är faktiskt ett möbelstycke inspirerat av det klassiska butlerstället som var ett litet bord med en vikningsbas och en avtagbar topp som skulle kunna användas som en bricka. Numera kan du hitta en mängd olika tabeller med olika former, former, storlekar och stilar. De är både snygga och mångsidiga och de visar sig ofta vara perfekta accentstycken för vardagsrum, matsalar och många andra inställningar.

Fritz-kollektionen är en serie snygga sidobord, alla med bricka toppar och snygga metallbaser. De är designade av C. Ballabio och de har en vacker kombination av borstad mässing och fast caneletta valnöt. Brickorna kan antingen ha ett färgat trä eller lackerat interiör med en blank yta. Borden finns i flera olika former och storlekar.

Mazargues-bordet har en enkel och elegant design inspirerad av 1950-talen i Frankrike, och är en mycket praktisk accentbit för sociala områden. Den är designad av Eric Jourdan och den har denna enkla ram gjord av svartlackerat stål med en satinfinish som har en cirkelformad bakplatta av solid valnöt med en naturlig naturlack.

Detta här är Tulum Platter Table, en prydlig möbel som har en avtagbar topp som kan användas som en bricka och en metallbas med tre chic avsmalnande ben. Bordet kan antingen ha en rosa eller en grön keramisk bakplatta. Dess design är eklektisk, en kombination av traditionella och nutida influenser.

Baobab-bordet är en ganska udda och intressant möbel. Den var designad av Ionna Vautrin och inspirationen var uppenbarligen baobabträdet. Den har den här släta basen som uppdelas i olika grenar, precis som trädets baldakin. Varje gren har en bricka som kan roteras. De är placerade i olika höjder och de kan användas på olika sätt.

Dany är ett litet och enkelt sidobord, vilken typ av bord du kan placera i hörnet av ditt sovrum, i avläsningsområdet, i vardagsrummet i soffan och i stort sett någon annanstans. Tekniskt sett är det inte ett brickbord, trots att dess design är ganska nära en. Bordet har tre träben sammanfogade och en rund topp.

Som vi sagt tidigare är fackbord mycket mångsidiga och deras mönster varierar beroende på många saker. Den här är till exempel gjord av mässing och det finns även en version i marmor. Den har en liten rund topp med en mycket märkbar kant och en stativ med dubbla stavben. En design av Massimo Castagna.

MoreINSPIRATION
  • Små sidoborddesigner - Perfektion i de små sakerna
  • Fackbord - Den mångsidiga tillbehören Varje hembehov
  • Metalbas Sidobord

Till skillnad från andra brickbord som hittills har presenterats, har Uyoga av Marc de Berny en ganska imponerande design. Det är lite mer än bara ett enkelt sidobord. Den har den här solida basen med en slank och jämn silhuett och en väldigt stor bakplatta som är avtagbar och klar i kontrasterande ton i förhållande till basen.

Blockbordet är faktiskt mer lik en liten vagn än till ett brickbord, även om det har element från båda. Den har två bricka hyllor av stål och fyra trästavar som förbinder dem. Det har också fyra små hjul som gör det enkelt att flytta bordet när det serveras.

Även om Oliver-bordet i huvudsak är mycket som de andra beskrivna hittills, finns det något speciellt med det och det har mycket att göra med de material som används. Den är gjord av marmor och mässing, en kombination som ger den ett raffinerat och sofistikerat utseende med en snygghet av lyx, tillräckligt för att få det att stå ut utan att se överdådigt.

Dessa bord utformade av Giopato e Coombes är mycket eleganta och smala. Sidobordet är särskilt intressant, med en lång och snygg form som gör att den ser ut som en mantis, speciellt när den finns i denna gröna nyans. Både sidobordet och soffbordet är lämpligt för både inomhus- och utomhusutrymmen och de kan kopplas ihop med ett stort antal dekorer och möbler.

De är inte riktigt kvadratiska och de är inte riktigt runda heller. Naivaborden finns i tre olika storlekar och de är huggade ut ur ett enda askträ. Deras ovanliga form gör dem otroligt mångsidiga och kan anpassa sig till valfri rum i huset och skillnaderna i höjd gör det möjligt att kombinera flera bitar tillsammans för att skapa ett anpassat arrangemang.

Designad av Ronan & Erwan Bouroullec 2004, Metal Side Tables är inte måste-ha bitar, men när du får en blir det oumbärligt. De är perfekta när de är parade med soffor och soffor, vilket ger en liten och praktisk yta där du kan dricka, snacka, en bärbar dator eller något som helst. Naturligtvis är de mer mångsidiga än så och de kan anpassa sig till en mängd olika rymdkonfigurationer och dekorer. Dessutom kommer de i två versioner, en för inomhusutrymmen och en för utomhusbruk.

Fackborden från Hay är små, enkla och mångsidiga vilket innebär att de kan användas i olika olika inställningar och för olika ändamål. De kan antingen användas som sidor eller accentbord som fristående bitar eller de kan sättas i grupper om två eller flera. De kan också fungera som alternativ för nattduksbord eller som kaffebordsbyte. Möjligheterna är många så var kreativa.

De kallas Solo men de är faktiskt ett par.Denna bordduo är designad av Hans Sandgren Jakobsen. Tabellerna är eleganta, snygga och de kompletterar varandra vackert. De ser bra ut som ett par även om de kan vara mycket charmiga som fristående bitar också. Vi älskar hur deras metallbaser verkar vara omvända i varje enskilt fall och hur träbrickorna ger en känsla av mjukhet och värme till hela designen.