Industrial Tribeca Loft i NY utstrålar en lugn livlighet

Industrial Tribeca Loft i NY utstrålar en lugn livlighet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Brooklyn-arkitektkontoret färdigställde utformningen av ett Tribeca loft i New York på 3000 kvadratmeter (278 kvadratmeter). Genom att helt uppfinna ett av våningarna i ett 1800-talets lager skapade arkitekterna ett originellt, modernt hem för en ung familj.

Den nya lägenheten erbjuder alla fördelar med loftboende (informell plan, gott om naturligt ljus och oavbruten utsikt) i kombination med ägarna behöver för privata utrymmen och separata sovrum.

"Efter att ha tagit bort det tidigare labyrintiska utrymmet och lämnat endast viktiga strukturella element, planerades servicezoner för att skapa ett ömsesidigt förhållande mellan offentliga och privata zoner", sa arkitekterna. "Vardagsrummet, den och köksytorna på östra sidan av enheten drar nytta av det naturliga ljuset och vyn i sovrummets fönster i väst utan att störa sovsalarnas integritet."

Några av höjdpunkterna i lägenheten inkluderar flytande valnötskåp i vardagsrummet och sovrum och en cantilevered våt bar integrerad i flervändig köksvägg. Inomhuskolumner från golv till tak definierar de funktionella utrymmena och lägger till en original touch hela tiden. Information som tillhandahålls av Office of Architecture; fotografi av Matthew Williams.