Vänd ett skåp eller skåp till en arbetsstation

Vänd ett skåp eller skåp till en arbetsstation
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du har lite utrymme i din garderob eller skåp som du inte behöver, låt den inte gå i spill. Du kan göra det till ett litet hemmakontor! Här är några tips.

Använd hyllorna.

Den viktigaste delen av att förvandla en garderob till en arbetsstation är att använda hyllor. Om du inte har någon, installera dem. Här kan du lagra alla dina viktiga arbetsrelaterade objekt, och till och med en liten bärbar dator eller datorskärm om det här är vad du behöver. Se till att du bara lagrar vad som är väldigt viktigt eftersom du inte vill skapa skräp.

Kontorsstol.

Du behöver en stol som du kan sitta på när du öppnar ditt inbyggda skåp. Detta bör vara jämnt med det du använder oftast, till exempel skärmen och tangentbordet för bärbar dator. Det hjälper till med en stol på hjul så att du kan flytta den runt i rummet och inte känna att den är i vägen när du stänger skåpdörrarna.

Ge det Design Flair.

Gör arbetsytan personlig genom att lägga till saker som gardiner eller tapeter till den. Detta kan också hjälpa dig att öka din kreativitet när du behöver jobba eftersom det är så mycket lättare att tänka när du är i en vacker miljö.

Alternativ till hyllning.

Du behöver inte ha hyllor som standard. Få kreativitet med hur du lagrar och visar dina arbetsrelaterade objekt. Du kan använda krokar på väggen, till exempel att hänga alla dina viktiga föremål. Det ser också bra ut.

Ta bort dörrarna.

MoreINSPIRATION
  • Closet Home Office Ideas
  • Gör ditt eget kontor från ett förvaringsskåp
  • Minimalistiska box office multimedia arbetsstation

Att spara utrymme är ett viktigt element för att uppnå ett hemmakontor i ditt skåp. Du kan maximera området genom att ta bort garderobsdörrarna och använda gardiner på plats. Dessa är lätta att öppna och stänga, och när de är stängda ger de dig fortfarande integritet genom att inte avslöja vad som är dolt bakom dem.

Använd en Pull-Out-skrivbord.

Du behöver inte ha ett stort skrivbord eller till och med ett skåp. Genom att använda en utdragbar skrivbord (som en sekreterares skrivbord) kan du arbeta direkt från din armoire. När du inte använder skrivbordet kan du placera det tillbaka i möblerna.

Använd en tavla.

I stället för att skapa utrymme för pin-boards som ofta stör en arbetsyta, gör kontorsväggen ett tavla. Nu har du en bekväm plats där du kan skribba dina anteckningar och noteringar, plus det gör arbetsområdet ser kreativt ut.

Fyll i trapputrymmet.

Utrymmet under trappan är vanligtvis där extra lagring sker. Du kan placera några hyllor eller lådor där, men har du någonsin funnit att det kan vara den perfekta platsen för din arbetsstation? Genom att helt enkelt placera ett skrivbord och en stol i detta område kan ditt kontor vara snyggt undangömt under trappan. Inget skåp eller garderob krävs.

Kök Kontor.

Tänk på hur ofta du knyter anteckningar ner i köket och lägger dem på ditt kylskåp. Det händer förmodligen mycket! Ett kontorsområde i köket kan vara väldigt användbart och effektivt. Du kan till och med uppnå lite mer arbete med dina kreativa idéer medan du väntar på att laga mat. Kontorköket kan hysas i ett skåp och kopplas till ett mediecenter, passar med plugg, skärmar och hyllor för pappersarbete.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.