Vänd ditt gästrum till en reträtt

Vänd ditt gästrum till en reträtt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När gästerna kommer över vill vi erbjuda dem det bästa vi har. Och när de bestämmer sig för att tillbringa natten i våra hem försöker vi göra deras vistelse så bekväm och trivsam som möjligt. Här är 4 sätt att göra ditt gästrum till ett underbart och inbjudande utrymme som gör att dina gäster känner sig som royalties.

Först och främst skulle det inte vara ett sovrum utan vackra sängar. Det här är Orchidduvet täcke och sham set. Det är en mycket vacker uppsättning med levande orkidéer på en bakgrund av lusthus och växthusritningar. Detta kommer definitivt att göra ditt sovrum till ett tillflyktsort. Satsen är vävd av bomull och organisk bomull med ett 200-gängräkning. Du kan köpa setet för priser mellan 28,45 och 104,88 euro.

MoreINSPIRATION
  • De bästa 21 gästrummet idéer för att skapa en perfekt reträtt
  • Sängklädda väckarklocka av Florian Schaerfer
  • Hur du kan vända ditt sovrum till en lyxig reträtt

Då, därför att gästerna alltid välkomnas men de måste också vakna vid någon tidpunkt, här är en härlig Pick-Me Up väckarklocka. Det mäter 3,75 "Wx2" Dx4 "H och det är en innovativ liten klocka med fyra progressiva larmvolymer. Du kan också aktivera snooze genom att helt enkelt lyfta eller luta den. Klockans ansikte lyser också för bättre sikt. Du kan köpa den för 21,10 euro.

Jag vet inte om dig men vanligtvis behöver jag ett glas vatten i mitt sovrum. Dina gäster kanske behöver det också, så det är bäst att alltid vara förberedd med den här vackra virveltrummersatsen. Torkarna är bra för te, limonad eller vatten och de är tryckta med kurviga randiga och cirkulära mönster. De mäter 3,4 "diam. x 5,9 "h och de kan köpas i uppsättningar av 4 till priset av 19,51 euro.

Nu när du har tagit hand om dina gäster under natten, är det dags att erbjuda dem tröst när de vaknar också. Hjälp dem att göra sig redo för en frisk dag med denna vintage bordspegel. Det är en dubbelsidig spegel med 4 gånger förstoring på ena sidan och det är bra att applicera smink på morgonen. Spegelns dimensioner är 10 "W x 5¼" D x 16 "-20" H och du kan köpa den till $ 165.