Tvillinghus av Predock Frane Architects

Tvillinghus av Predock Frane Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Pacific Palisades, en kuperad region mellan Stilla havet och Santa Monica Mountains, var denna udda kombination konstruerad och samordnad av Predock Frane Architects. Det är ett projekt som går tillbaka till 2008. Det du ser här är en intressant kombination mellan ett innergårdshus och ett sluttningshus som är klokt placerat på ett sätt som ser nästan naturligt ut.

Den udda kombinationen har gett en sällsynt hybrid, en unik design som faktiskt ser ut som modern och ganska intressant. Inredningen är också en kombination av flera stilar och strukturer. Den övergripande bilden är mycket imponerande och modern. Som du kan se är designen enkel, minimalistisk jämn och detta gäller både det yttre och det inre av detta tvillinghem. Allting om det verkar vara en hybrid, som börjar med den stora projektdesignen och slutar med små detaljer som kan ses i inredningen.

MoreINSPIRATION
  • Raised House Plan av Architects Magnus
  • Hus i Galicien av A-cero Arkitekter
  • Seattle Gallery House av Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Huset byggdes på en brant sluttning över en säsongsvatten. Så det var landskapet som krävde denna speciella design. Så beslutade ägarna tillsammans med arkitekterna att omfamna situationen och göra det bästa av det. De lyckades göra det med stil. Så det som ibland verkar som ett hinder kan visa sig vara helt annorlunda om du vet hur man tittar på situationen.