5 Moderna Glas Möbler Delar Med Simplistic Designs

5 Moderna Glas Möbler Delar Med Simplistic Designs
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Glas är ett mycket populärt material när det gäller möbler, nästan lika populära som trä. Den används allmänt i moderna mönster på grund av dess enkelhet, mångsidighet och förmåga att se delikat och sofistikerat utan att offra hållbarhet och styrka. Följande exempel illustrerar att var och en på egen väg.

Cosimo skrivbordet designades av Marco Zanuso och finns i två olika versioner. Man har en klar glas topp i mitten och två lådor på varje sida och den andra har en MDF-topp plus de två lådorna. Den har en kromad metallram och lådorna är gjorda av antingen vitlackerad MDF eller wengefärgad ekfanér. {Found on adentro}.

Elipse-bordet har en valnötträbas och en tunnformad härdad glasplatta. Överdelen och basen är anslutna vid en enda punkt i mitten av bordet. Basen bildar sedan 4 fasta fötter i asymmetrisk form och finns i tre finish: valnöt, vit med lackerad yta eller grå med glansigt utseende.

MoreINSPIRATION
  • Graciös möbeldesign med klara glasben
  • Modernt glas matbord
  • Enastående glasmöbeldesign för moderna interiörer

Tibidabo är ett bord ritat av Calvi Brambilla. Den har en ram i rostfritt stål med syntetfibervävning, polypropenfötter och en topp som kan tillverkas av tre olika material: glas, i vilket fall det har en grå nyans, hpl i vilket fall det är antingen vit med svart kant eller svart med en vit kant och kvarts.

Också moderna och enkla men med en mer avslappnad dragning har arenabordet en bas som är utformad på samma sätt som den för Tibidabo-bordet (pulverlackerad aluminium och sytfibervävning). Överdelen är gjord av transparent härdat glas.

För köket kan ett snyggt alternativ vara en glasdisk. Ecosat no-scratch-bänkskivan är enkel och lämplig för bord och både kök och badrumsplagg och arbetsytor. Ytan är fin texturerad, reptålig, fläckskyddad och reflekterande. Det kan stärkas, lackas eller silvered. {Found on vitrealspecchi}.