Typer av persienner

Typer av persienner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du planerar att dekorera hemmet måste du fundera över att persiennerna ska installeras i ditt hem. För att ge ditt hem det perfekta utseendet måste du välja de perfekta persiennerna för ditt fönster. Fönstergardiner blir extremt populär och utgör en integrerad del av heminredning. De kan användas i alla rum i huset, såsom badrum, vardagsrum, kök och mycket mer. Men innan du väljer persienner måste du överväga några saker. Och ett sådant är de olika typerna av persiennerna tillgängliga.

Vertikala persienner - även kända som spårgardiner, dessa är gjorda av vertikala hängande lameller fästa ihop. Vertikala persienner är perfekta för skjutdörrar och stora fönster. Ett brett utbud av material och stilar används för slatsar som aluminium, faux trä, tyg, sol, cellulär skärm, förstyvad plast mm. Om du letar efter energieffektivitet, ljusstyrning och önskar ge ditt hem ett tydligt utseende, så är de vertikala persiennerna oöverträffade.

MoreINSPIRATION
  • Hur mäter du noggrant dina fönster och dörrar för nya persienner
  • Så här använder du persienner för att öka värmen till ditt hem
  • 5 Trends In Window Coverings För 2012

Rullgardiner - Rullgardiner är en av de mest funktionella persienner används ofta för kontorsrummet i huset. Vanligtvis är dessa persienner gjorda av plastmaterial. Den mest anmärkningsvärda egenskapen hos rullgardiner är att de inte tillåter morgonljuset att komma in. Det är osannolikt att rullgardiner är eleganta, enkla och mycket mångsidiga. De finns i en rad färger och mönster. Om du vill ge ditt rum en stilig look kan du välja färger som orange, marinblå eller röd.

Romerska persienner - Mycket lik rullgardinerna kan romerska persienner flyttas upp och ner efter önskemål. Romersk persienner är idealiska för att ge ett lyxigt utseende till ett sovrum.

persienner - Persienner är en av de mest populära typerna som är gjorda av horisontella lameller, fästa ovanför varandra. De hängande lamellerna suspenderas av ett ackord eller band av tyg och kan roteras till nästan 180 grader för att tillåta ljus i enlighet med vad som krävs. Eftersom lamellerna kan stängas helt, är de perfekta för användning i badrum och tvättrum. Persienner finns i olika material som metall, trä, plast och mycket mer. Persienner är perfekta för dem som letar efter snygga och effektiva fönsterbeläggningar.