Uber Feminine sätt att utforma nattduksbordet

Uber Feminine sätt att utforma nattduksbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om det är en matchande uppsättning för ett nygifta par eller ett bord i en enda damas nya studiolägenhet, behöver varje kvinna en nattduksbord med lite feminin charm. Girly dekor eller en specifik vintage stil, det finns roliga och funky sätt att göra nattduksbordet se personligt, modernt och lite mer feminint. Låt oss ta en titt!

1. Shining Bright.

Den speglade nattduksbordet är girigt i sig själv. Men tillägget av de färska blommorna, den vackra prydnadslådan och den vackra lampans topp av denna snygga stil.

2. helt enkelt fräsch

Denna sidobord är mer en byrå än en nattduksbord, så det är en accent själv utan mycket inredning. Tulpanerna lägger till ännu mer av en feminin touch och de stora ljusarmaturerna ligger uppe i rummet för en komplett, kvinnlig känsla.

3. Det har en historia.

Fyll ditt nattduksbord med bitar som inspirerar dig och ha en personlighet helt eget. Speglar, roliga ramar, blommor ... använda vad som helst som ger dig en känsla av femininitet och självförtroende för att pryda ditt utrymme.

4. Lägg till lag.

Använd en stor texturerad spegel eller en del av konst som en bakplatta, sedan höger på lagren genom att lägga till ett blommarrangemang, en läslampa och till och med ett ljus. Skikten skapar en varm och mysig komfort och deras mönster ger glädje.

5. Creative Touches.

MoreINSPIRATION
  • Uber Masculine sätt att utforma nattduksbordet
  • 5 Ultra-Feminine Bathroom DIYs
  • 4 sätt att skapa ett viktoriansk stilbadkar

Använd din favoritkrukare för att hålla dina favoritblommor. Stack ett par av dina favoritböcker. Och lägg sedan till en prydnad eller två som matchar din personliga stil. Du får enkelt ett kreativt, eklektiskt utseende på nolltid.

6. Färg och mer färg.

Använd massor av girlyfärger som purpur och pinks! En hög pop av dessa, vanligtvis feminina nyanser, tar omedelbart ditt nattduksbord i den kvinnliga zonen i en blixt.

7. Kombinera texturer.

Blommor, korallvaror eller rå kristall, en kopparplatta och kanske till och med ett koniskt ljus är ett bra sätt att lägga till femininitet, men det är också ett bra sätt att designa. Vi älskar att kombinera texturer, så kom ihåg när du hittar girlish bitar att sätta ihop.

8. matcha rummet

Ibland är det en bra idé att matcha rummet. Om du har ett feminint, ungdomligt rum eller till och med en som bara är super flickaktig och mysig, lägg sedan till samma saker till nattduksbordet för en komplett känsla.

9. Smycken Placering.

Ett snabbt sätt att lägga till din feminina touch på din nattduksbord är att skapa ett sätt att dina dagliga smycken lagras. Din sträng av pärlor, ringar och sparkly klocka kan stanna där över natten i en vacker porslinskål.

10. Vissa platser.

Med rätt nattduksbord kan du pryda den med en plats för ett funktionellt och unikt utseende. Se till att sätet är täckt med ett blommigt tryck eller en feminin färgkollektion för en extra pop av kvinnliga vibbar.