Otroligt Clock Tower Hotel Room

Otroligt Clock Tower Hotel Room
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland kan en tågresa visa sig vara säkrare, intressantare och ett trevligt sätt att träffa nya människor. Om du väljer att resa med tåg kommer du att upptäcka skönheten på vissa ställen som tills dess du inte har märkt dem, reser med bil eller den speciella atmosfär som en järnvägsstation skapar med alla skyndade personer som väntar på sitt tåg och meddelandena som görs hela tiden som informerar personer om de ankomster eller avgångar som händer.

Om du vill uppleva mer av denna atmosfär och njuta av en intressant natt kan du bli intresserad av detta otroliga hotell i klocktornet, belägen ovanför marken på 75 meter, i Gent, Belgien. Den japanska konstnären Tazu Rous försökte hylla de människor som bor här och till denna plats genom att skapa detta tillfälliga hotellrum. Brännpunkten i rummet är den enorma klockan som är gjord av sten och håller sin gamla historiska design.

MoreINSPIRATION
  • Hotel du Vin York Boutique Hotel Inredning
  • Huntington - ett lyxhotell
  • Hôtel Droog - en plats som sammanför koncepten köpcentrum, galleri och hotell

Rummet har en modern design, ger allt du behöver och den kontrast som skapats understryker mer attraktiviteten och den speciella atmosfären på denna plats. Du kan njuta av en intressant upplevelse, dra nytta av en strategisk och viktig position som kommer att erbjuda dig några speciella stunder som hör till livet på en lokal tågstation. En sådan märklig upplevelse kommer att kosta dig 105 € per natt och kommer definitivt att få dig att förstå mer om systemet med järnvägsstationer och de som arbetar på sådana platser. Den stora stenklockan kan vara symbol på platsen och hur tiden styr hela systemet med tåg. {Found on freshome}.