Unik och modern Villa DVT

Unik och modern Villa DVT
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Arnhem, Nederländerna, är denna moderna skönhet konstruerad och byggd av BOETZKES / HELDER. Klienten uttryckte sin önskan att ha ett modernt hem med loftliknande inredning. Allt var unikt. Resultatet var denna minimalistiska design, med grafiska linjer och nästan inga detaljer.

Husets fasad är gjord av aluminium och tillverkad av expanderad metallplåt med en speciell beläggning som ändrar färg beroende på ljuset. Detta kompenserar den extrema minimalistiska designen. Fönsterramarna är också aluminium och de bidrar till det rymliga och dynamiska interiören.

Huset har en sned form på framsidan och sidan och går parallellt med gatan. På baksidan av huset finns en stor glasvägg med skjutdörrar som öppnar upp till trädgården och terrassen, det är faktiskt en förlängning av bottenvåningen. Anslutningen mellan interiör och yttre områden görs gradvis. Glasfasaden kan också täckas med en rörlig solskyddsmedel av perforerat aluminium.

MoreINSPIRATION
  • Den moderna villaen Veth i Hattem, Nederländerna
  • Murfasad viktoriansk villa med modern inredning
  • Modern Arkitektur Open Box House av A-cero

Interiören är uppdelad i tre områden på bottenvåningen. Det finns ett garage, en entré och ett stort vardagsrum med vardagsrum, matsal och kök. En öppen ståltrappa leder till första våningen, där de privata områdena ligger. Det finns tre sovrum och ett badrum. Rummen som ligger på framsidan av huset har utsikt över de gröna kullarna i Doorwerth.