Unika färgkombinationer för köket

Unika färgkombinationer för köket
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vill du uppdatera ditt färskaste utrymme? Prova några av dessa unika färgkombinationer för köket! Försök att sätta något ihop som du aldrig gjort tidigare eller inte exakt "följa reglerna." Du kommer ha roligt, lita på oss!

1. Grå och Brun.

Regeln säger att de inte går ihop, men i köket gör de det säkert! Rostfria apparater, träkabiner och neutrala grå väggar ger ett mycket snyggt, elegant kök med en maskulinitet. Det är helt annorlunda än det vanliga och kommer definitivt att lägga till en överraskning till ditt hem.

2. Royal Blue & Gold.

Dessa glamorösa färger får dig att känna just det där ... glamorösa. De är höga, de är djärva men de är fortfarande mycket eleganta och snygga. Du kommer att känna sig regal och förfinad i ett kök som skiner detta ljust.

3. En blandning av allt.

Om du inte kan bestämma om en färgkombination eller bara inte vill använda dem alla! Ta lite av varje nyans du älskar och skapa en konstnärlig, eklektisk röra som är rolig, lekfull och funktionell. Alla kommer att älska att umgås i ett så glatt, unikt utrymme.

4. Purpur och plommon.

Ta en lila och ta en plommon och du har ett nyuppfriskat och riktigt kök! Se till att du lägger till några neutrala väggar för att göra dina val pop!

5. Gul och röd.

MoreINSPIRATION
  • Alltid snygga, klassiska färgkombinationer
  • Vilken färg ska jag måla mitt kök
  • Färgkombinationer: Färger som går med grå

Nej, inte som McDonalds, vi är lite mer sofistikerade än det! Uppkalla en känsla av Toscana genom att para ihop en skarp, dämpad gul och en djupröd. Det är nytt och annorlunda men fortfarande väldigt funktionellt och roligt.

6. Guld & Silver.

Använd dessa vackra metallik i köket för att hålla sig neutrala .. med ett slag. Håll dina träkabiner för att tona sakerna lite och gå ut med inredningen.

7. Rosa och svart.

En rolig, populär färgkombination redan, rosa och svart ger funk inuti köket. Underbara varmrosa skåp med svarta bänkskivor förbättrar varandra och håller stilen snygg. Det är definitivt ett unikt val.

8. Butterceam och Blue.

För en lätt, fluffig stil, prova buttercreams och blues. Det är neutralt att använda någon typ av skåp och apparat men olika tillräckligt för att lägga personlighet i utrymmet.

9. Vin & Vit.

För något skarpt, rent och lite land (med dessa korgar och mönstrade våningar) prova rött vin och diamantvitt. Det lägger till en utbrott av ljus och personlighet.

10. Choklad & Lim

En av de mest unika idéerna är att använda chokladbrun och limegrön. Det är definitivt eklektiskt och lägger till något funky till rummet. De komplimangerar också varandra bra på att motverka väggar.