Unik inredning med huvudet på en elefant vid ingången

Unik inredning med huvudet på en elefant vid ingången
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag förväntade mig inte att ett obebodt hus skulle se så bra ut. Men vad Bruno Reymond gjorde är ett konstverk. Det är faktiskt en vacker triplex med en stor terrass som ger en underbar utsikt. Huset ligger i Barcelona och har allt du kan tänka dig när du drömmer om ett hus. Allt var utformat så att alla elementen skapar en helhet, nyckelordet är "enat" och det säger allt.

Från och med användandet av vita väggar, möbelstyckena och till och med textilierna betonar allt ljuset och omgivningen, vilket uppnådde det ursprungliga målet för detta utrymme att skapa en atmosfär som överlever i tid, oavsett vad. Frånvaron av dörrar ger ännu mer utrymme och flyt samtidigt och bidrar till den allmänna atmosfären av komfort.

Huvudet på en elefant vid ingången är välkomnande, även om det kan tyckas konstigt, eftersom det är något du inte skulle vilja se när du går in i ett hus.

MoreINSPIRATION
  • Den Majestätiska Elefantstolen
  • Elephant Chair för barn
  • Geometrisk bostad med modern inredning

Trappan och den speglade skärmen, det turkiska företaget Megarons arbete, uteslutande för La Maison de L 'Elephant är bara två av de aspekter som drar uppmärksamheten; målningarna på väggarna och konstobjekten, de svarta och vita bilderna, de afrikanska totemsna i vitt är i perfekt harmoni med möblerna.

Storleken på rummen och trappan är imponerande, medan den svarta och vita tendensen ger elegans till utrymmet, har inredningen en unik blandning som för samman olika eraser och kontinenter. Allt är enkelt och komplext samtidigt, intressant och inbjudande. {Found on nuevo-estilo}.