Unikt Penthouse i Stockholm

Unikt Penthouse i Stockholm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stockholm är en stad med många vackra bostäder och underbara lägenheter och takvåningar. En av dem är denna vackra penthouse designad av Tailwind. Den har modern arkitektur och det upptar och hela golvet. Byggnaden har en hiss. En andra våning pågår och kommer att vara färdig i slutet av 2012.

Vardagsrummet är mer än 5 meter högt och det är ett mycket välkomnande område. Faktum är att alla rum är rymliga och generösa. Den totala golvyta är 286 kvm. Av dem är 84 kvm glasyta så naturligt ljus är något du borde bli van vid där inne. Det finns också en 7 meter lång terrass belägen i nordväst där ägarna kan njuta av lite frisk luft och beundra omgivningen.

MoreINSPIRATION
  • Stockholm takvåning med takterrasser
  • Elegant och rymligt penthouse i Stockholm
  • Glamorös takvåning i Stockholm till salu

Byggnaden där denna takvåning är belägen har även franska balkonger som fungerar som en förlängning till de sociala områdena. Denna speciella takvåning erbjuder 5 sovrum, en vacker klädkammare, tre badrum, ett gym och ett bibliotek. Inredningen är varm och inbjudande, särskilt eftersom det finns en öppen spis i ett av rummen.

Och eftersom andra våningen ännu inte är färdig, kan de möjliga nya ägarna också få ett uttalande i den design det kommer att ha. Eftersom penthouse är så stor, skulle det vara bra för en stor familj eller ens för två familjer som skulle komma överens om att dela några utrymmen. {Found on skeppsholmen}