Unikt Urban House Facade Design av 24H Architects

Unikt Urban House Facade Design av 24H Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Naturfenomen har alltid visat oss deras makt och de underbara saker de kan skapa. Erosionen av stenar som produceras av regn och vind är ett vanligt fenomen som kan märkas överallt. Resultatet av denna erosion representeras av utseendet olika former av former och former av lättnad som tycks förvåna oss hela tiden. Kanjonerna är bland dessa former som ger oss en fantastisk utsikt. Om du går till Amerika är Grand Canyon en plats som du inte kan missa.

24H Arkitekter inspirerades av denna typ av lättnad och utformade några urbostäder i Nieuw Leyden, i norra delen av Leyden, i Nederländerna. Bland dessa hus finns två ekologiska. Byggstenen består av 18 hus som är designade av olika arkitekter.

24H Architects använde den så kallade "canyon" för sin design för att få högsta nivå av naturligt ljus inuti huset. Inredningen presenterar några väggar i kanjonen som hjälper till att dela upp huset i olika områden. Således är "canyonen" närvarande överallt. Det finns områden där kanjonen blir transparent så att den kan filtrera dagsljuset. Den yttre fasaden är ett eko av den inre kanjonen och ser ut som en riktig kanjon eller en vacker och stor ritning gjord av någon på fasad av ett hus.

MoreINSPIRATION
  • Svarta huset Fasad i Zagreb, Kroatien
  • Unikt betonghusdesign av BAK Architects
  • Unikt Residence av VMX Architects-Sodae House

Corten stål användes för "canyon" medan för resten av fasaden användes certifierat trä. Den naturliga träfärgen skapar en varm inredning och ett härligt exteriör också. {Hittas i samtidiga}.