Ovanlig transparent stol utformad av Nendo

Ovanlig transparent stol utformad av Nendo
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det japanska företaget Nendo kom med den här coola idén att designa en transparent stol. Det är en mycket intressant möbel som inte behöver dela samma färg eller textur som resten av bitarna från rummet eftersom det är bra. Det är öppet.

Stolen är tillverkad av polyuretanfilm som vanligtvis används som förpackningsmaterial för precisionsinstrument och produkter som är känsliga för vibrationer och stötar. Den har en mycket intressant funktion: det; s kan återgå till sitt ursprungliga tillstånd och det är mycket flexibelt. När den är inbyggd i en stoldesign skapar den en mycket rolig möbel.

När den används, sitter den och stöder användarens kropp som en hängmatta, vilket ger honom en mycket bekväm känsla. Det är definitivt en intressant bit som kommer att generera en hel del kontrastiva kommentarer. Det kommer säkert att bli kärnpunkten i uppmärksamhet. Också på grund av den flexibla naturen kan den lätt packas och lagras någonstans när den inte används. På så sätt kan du spara lite utrymme. Ha det roligt och njut av.