Pretty Upcycled Marble Containers

Pretty Upcycled Marble Containers
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kommer aldrig gissa vad material jag använde för dessa marmor och trämönstrade behållare. Kan du arbeta ut det? Hint: De är gjorda av vad många människor skulle överväga att vara deras oönskade rester.

Här är vad som gömmer sig under de fina förpackningarna ... gamla presentförpackningar!

Oavsett om de utvaldes med omsorg eller skyndsamt tog av en hylla för att fylla någon slingras, tjänar dessa presentkartonger inte längre ett syfte när semestern behandlar insidan är borta. Folk hänger på burken, med rätta att de är "användbara för någonting", men de samlar ofta bara damm. De märkta burkarna är särskilt svåra att återanvända.

Jag bestämde mig för att klassa dessa burkar med trämönstrad kontaktpapper, marmorkontaktpapper och guldfärgfärg. Lätt nog att göra på en eftermiddag, och resultaten är momentana!

Projektet är enkelt och sött. Ta tag i kontaktpapper i det mönster du väljer, en linjär linjal och en verktygskniv (eller sax). Kontaktpapperet kommer även med ett rutnät på baksidan och instruktioner:

MoreINSPIRATION
  • 10 Intressanta Makeovers du kan göra med marmor kontaktpapper
  • Upcycled Shipping Containers - Prisvärda bostäder för låginkomstfolk
  • Hur ha kul med marmor kontaktpapper

"Mät yta som ska täckas. Klipp till de dimensioner som krävs så att det kan överlappa några centimeter. Om ytan på omslaget är stor tar du av skyddspappret från några centimeter och håller fast. Applicera försiktigt, ta bort gradvis resten av skyddspapperet. Glatt ner med handflatan som arbetar från mitten till kanterna för att utvisa några luftbubblor. Skulle någon förbli, piercera dem med en stift och släta ner. "

Min lokala hårdvaruaffär hade en mängd kontaktblad, men det är värt att ta en titt på Amazon och eBay också. Vitt marmormönstrat papper var förvånansvärt svårt att hitta personligen, enligt min erfarenhet.

Bom, mjukt mönstrade behållare för lagring av hantverkskomponenter. Det är ett billigt sätt att lagra på matchande förvaringsfack.

Blanda och matcha färger, prova färgblockseffekter med texturer, jämn stencillinjer och former. Så många alternativ!

Jag fastnade i en mörk woodgrain och vit marmor, med ett stänk av guldfärg för lock och lock. Jag känner lite av en stilig midcentury vibe från den paletten, som om dessa behållare borde hålla cigarrer och inte hantverk.

Du kanske inte har råd med marmor allt i ditt hus, men du skulle bli förvånad över vad som kan klä upp med lite kontaktpapper.