Smarta sätt att uppföra vardagliga föremål till användbara stycken

Smarta sätt att uppföra vardagliga föremål till användbara stycken
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Saker som tomma burkar, fallna trädgrenar och plastflaskor verkar inte ha stor potential. Men dessa och många andra föremål kan vara upcycled och omvandlas till saker vi kan använda i våra hem eller dekorera dem med. Det är ett bra sätt att gå grönt och spara pengar så låt oss ta en titt på några av de projekt du kan göra med saker du redan har i ditt hus.

Spraylackerade soppburkar.

Tomma soppburkar eller i stort sett alla andra typer av burkar kan omvandlas till pennahållare. Självklart vill du att de ska se söta och vackra och för att göra det behöver du lite sprayfärg. När du har sprayat målarna kan du använda dem på många nya sätt, till exempel att hålla redskap eller till och med växter.

Mason Jar Shelf.

Masonburkar är också mycket mångsidiga. Du kan förvandla dessa till förvaringsbehållare till ditt badrum och fylla dem med saker som sminkprodukter, q-tips och andra saker. Du kan fästa dem på en träskiva och göra en egen hyllplan.

Jelly Jar Storage.

Det finns också ett annat sätt att återanvända tomma glasburkar tillsammans med locken. Du kan fästa dem på undersidan av en hyll eller ett skåp och använda dem för att lagra alla sorters saker. Till exempel, i köket kan du göra dessa till kryddbehållare.

Toalettpappersrullar för elektroniska sladdar.

MoreINSPIRATION
  • Hur Upcycle Everyday Produkter In Cute Flower Vases
  • Smarta sätt att vända stigar till accentstycken för hemmet
  • 10 Upcycle Idéer som ger enkla saker En andra chans att vara extraordinär

Ingen sparar verkligen de tomma toalettpappersrullarna. Det är om du inte vet ett smart sätt att uppnå dem. Du kan till exempel använda dessa för att organisera och lagra dina kablar och ledningar. På så sätt kan du hålla dem alla organiserade inuti en låda utan att behöva oroa dig för all den röra du ska göra när du behöver gräva genom högen.

Andra intressanta saker du kan göra är att en korg och ett paraply förvandlas till dekorationer för ytterdörren. Båda dessa kan hålla blommor, antingen verkliga eller artificiella. Du kan även använda en strandpåse eller en gammal handväska på liknande sätt. {found on sadieseasongoods}.

Om du vill göra något sött att visa på din vägg, kolla in idén som erbjuds på nur-noch. Det är en väggmonterad vas som är gjord av ett stycke skrot och en masonburk eller en flaska. . Förutom dem användes också en stor bit bestick här (en salladgaffel för att vara mer exakt). Veden var målad med ljusa färger och sedan användes salladsgaffeln för att montera flaskan i träet.

Tomma plastflaskor eller behållare kan också omvandlas till vackra vaser. Allt du behöver göra för att få dem att se bra ut är rent och använd sedan tejp och sprayfärg för att ändra sitt utseende helt. Du kan antingen måla hela behållaren eller göra ränder och andra mönster. Kolla in welovehandmade för mer information.

Många saker kan vara upcycled i vaser eller planteringsare. Detta inkluderar även gamla keramikburkar som de som finns på threadbarecloak. För att göra omvandlingen behöver du en borr, pottblandning och växter. Borra hål i botten av burkarna och lägg sedan till marken och plantorna. Om du vill kan du också måla burkarna så att de blir mer glada.

På homemackhacks kan du ta reda på hur man gör en makeup arrangör med några enkla saker som tomma burkar, glasburkar eller plastbehållare, mikrovågsugn, färg och en inramad spegel. Spegeln kommer att användas som en bricka och behållarna kommer att placeras på den. De måste rengöras och sprutmålas.

Du kan också göra en arrangör för din smink eller smycken ur gammal servis. Du behöver en tallrik, en skål och en kopp. Borra ett hål i botten av varje. Därefter rör ett tunt genom dessa hål och säkra det i botten med en mutter och sedan med brickor. Du kan lägga en knopp på toppen. Denna geniala idé kommer från designsbystudioc där du också hittar en fullständig beskrivning av projektet.

Det finns saker du kan göra för varje rum i huset. Till badrummet kan du till exempel göra en badkarbricka. Du skulle behöva ett träbräda, sandpapper, fläck, två lådahandtag och några limremsor som hjälper brickans grepp på badkaret. En badkarbricka är verkligen praktisk och du borde definitivt göra en. {hittade på urbanacreage}.

Även något som är så enkelt som en fallen trädgren kan vara upcycled till något coolt och användbart. Det kan omvandlas till en ljuskrona och omvandlingen skulle inte ens vara så svår. Efter rengöring av grenen och avlägsnande av barken måste du sanda den. Behandla sedan det för att bli av med trämaskar. Fäst det i taket och linda sladden runt det. Gör dessa långa. Vid slutet, sätt fast glödlamporna. Ta reda på mer om mammaisdreaming.