Uppdaterar din gamla eldstad med en modern designad sort

Uppdaterar din gamla eldstad med en modern designad sort
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eldstäder har alltid varit centrum för attraktion i alla hem. De ger värme och en kontaktpunkt som drabbar familj och gäster naturligt. Under åren har eldstäder gått från strängt utilitaristiska till helt moderna och unika i sin design och funktion. Från eldstäder som är bärbara till arkitektoniska detaljer som kräver en andra titt när du kommer in i rummet, har eldstäder förvandlat hur vi dekorerar våra interiörer. Om du vill förnya din gamla eldstad eller om du överväger att gå till ny, ta en titt på dessa sorter som kommer att få dig att skrapa huvudet på vilken du ska bestämma!

Moderna eldstäder med coola aspekter:

Om du har ett ultra modernt hem eller du bara älskar överklagandet av coola prylar och dekorativa bitar, det finns eldstäder som bara är rätt för dig. Med början av fler personer som bor i lägenheter, småhus och platser där en naturlig eldstad inte existerar - eldstäder tillverkare har en lösning. Bärbara moderna eldstäder som körs på rent bränsle och fungerar mer som en eldgrop för att flytta från rum till rum. Moderna sorter kan sitta på ett stativ som ska placeras i vilket rum som helst eller många design stilar monteras på din vägg! Du skulle bli förvånad över att inte ha en plats för en skorsten är inte längre ett bakslag när man väljer en ultramodern öppen spis.

Uppdatera din nuvarande eldstad:

För er som har en befintlig öppen spis och vill ge det ett nytt ansikte, varför inte välja moderna material och finish för att uppdatera hela ditt rum? Från rustikta stenstenar till glatt kakel - du kommer att älska hur en gammal tegel spis kan se vacker över natten. Många DIY-projekt som du kan göra idag innebär att du spenderar din eldstad med kakel, betong eller till och med mosaikstycken som återvunnet glas, skal, stenar och mer. Om du älskar utseendet av sten eller betong men vill inte ha det tunga arbetet - prova en fanervägg. Dessa väggar har fauxbetong eller stenar gjorda av gips eller andra konstgjorda material och appliceras på utsidan av din befintliga spisvägg.

MoreINSPIRATION
  • Modern Eldstad Eldstad
  • Tulip Fireplace Designs från Biofireplace
  • Eleganta frittstående eldstäder konstruerade av Malm

Skapa en arkitektonisk funktion:

Eldstäder har nu börjat skapa ett ganska arkitektoniskt uttalande i många hem. Från öppna eldstäder som bokstavligen ser ut som de sitter i mitten av rummet, till inbyggda eldstäder som ser en ut med väggen, skapar en arkitektonisk funktion som ger uppmärksamhet. Många hantverkare och entreprenörer kommer att bygga egna eldstäder bara för ditt hem för att efterlikna de befintliga arkitektoniska funktionerna i ditt utrymme. Oavsett om du älskar betong, tegelsten eller vill ha det att smälta sömlöst med gipset runt det - det finns en öppen spisslösning för ditt hem. Från ditt vardagsrum och vardagsrum till ditt badrum och sovrum, förvandla ditt hem med en modern öppen spis.

Om du är redo för ansiktslyftning på din befintliga öppen spis eller du alltid ville ha en i din lägenhet, men inte kunde det nu finns en eldstadslösning för varje hem. Välj en modern öppen spis med en fantastisk finish, eller välj bärbara som kan flytta från rum till rum. Oavsett vad du väljer, kommer ditt hem att älska det moderna ansiktet av eldstäder idag.

Fotokällor: 1, 2, 3, 4 och 5.