Urban Woods av Yoshiaki Oyabu Architects

Urban Woods av Yoshiaki Oyabu Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Majoriteten av oss skulle önska att kunna ta med naturen i sina hem. Vissa försöker göra det genom att inkludera växter och blommor i sin inredning och exteriör, medan andra är i en kontinuerlig sökning efter ovanliga möbler som gör det möjligt för dem att uppfylla sina drömmar. Andra är mer drastiska och de väljer att flytta sitt hus mitt i naturen, där de kan njuta av sin skönhet när de vill. Men de flesta av oss fastnar i staden där det är svårare att göra allt som händer. Det verkar dock vara ett sätt. Det är drastiskt och väldigt ovanligt och vi kommer att beskriva det i den här artikeln.

Det vi pratar om kallades Urban Woods, och det är en struktur designad av Yoshiaki Oyabu Architects. Det är i grunden en trästruktur som omger en byggnad på ett mycket ovanligt sätt. Det försöker återskapa intrycket att du bor i skogen, även om utanför det fortfarande är den livliga staden. Idén är väldigt smart och imponerar på samma gång. Så, som du kan se, verkar strukturen vara ett kaotiskt konglomerat av trästycken. De fungerar som en sköld som omsluter byggnaden och erbjuder ett mycket framstående utseende.

MoreINSPIRATION
  • Ovanlig arkitekturstruktur i skogen
  • Seattle Gallery House av Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Unikt Urban House Facade Design av 24H Architects

Denna ovanliga sammansättning av trä erbjuder personlighet och en framstående identitet till den annars enkla och gemensamma byggnaden. Eftersom den yttre strukturen är tillverkad av trä, förändras dess utseende med tiden och det gör det bara mer intressant för tittarna.