5 Köksrenoveringar som återställer rummets livlighet

5 Köksrenoveringar som återställer rummets livlighet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Balansen mellan funktion och stil är svår att uppnå när det gäller köket. Varje gång behöver detta utrymme en komplett makeover för att återställa balansen. Dessa 5 renoveringar är fulla av inspirerande idéer och underbara exempel på hur både funktion och stil kan samexistera.

Det som brukade vara ett kök definierat för det mesta av trä accenter och ett övergripande föråldrat utseende har blivit ett modernt och friskt utrymme. Väggarna var målade vita och trämöblerna blev ljusa aqua. De vita bänkskivorna bibehåller denna färgbalans. Övre skåpet byttes ut med några öppna hyllor, mycket mer praktiskt och modernt. {Found on stylishpatina}.

De flesta möblerna i detta fall var bevarade. Nedre skåp och inbyggd bordsförlängning målades mörkgrå medan de övre skåpen var delvis målade vita eller ersatta med öppna hyllor. Det finns en riktigt fin kontrast mellan övre och nedre delen av köket och balansen bibehålls av de subtila trä accenterna. {Found on abeautifulmess}.

MoreINSPIRATION
  • 5 sätt att remodelera och återfina ditt kök
  • Vacker och funktionell förvaring med kökets öppna hyllande idéer
  • Tips för stilfullt strumpning som öppet kök hyllning

En liknande omvandling inträffade här också. Ljus vs mörk kombination är uppfriskande, även om den är starkare än den som tidigare presenterats av köket. Vad som verkligen är uppfriskande är det faktum att hela övre delen är vit. Detta gör att rummet känns ljusare och rymligare. {Found on lovetaza}.

Stilen var bevarad men färgpaletten förändrades drastiskt. Återigen är den föredragna ersättningsskärmen en ljus färg som gör att den stora skåpmuren ser mindre imponerande och överväldigande ut. Innan var det trä överallt förutom bänkskivan som var vit. Efter, balansen i helt motsatta. {Found on untamedperspective}.

Ibland är det bästa sättet att ändra atmosfären i köket och göra det mer funktionellt genom att bli av med saker. Den robusta köksön ersattes med ett vitt bord som fortfarande kan tjäna samma syfte, den jätte huven ersattes med två chic hänglampor. De flesta av skåpen blev öppna hyllor. Allt sådant trä kastades till förmån för en ljusare palett baserad på vit. {Found on marcusdesigninc}.