VADO lanserar v-touch bassängen

VADO lanserar v-touch bassängen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Badrummet är det enda rummet i huset där funktionen råder över stilen. Vi väljer ofta armaturer som uppfyller oss när det gäller funktion och effektivitet även när designen inte är exakt lämplig för vår smak. Men några av de senaste skapelserna lyckas kombinera de två funktionerna till en stor design. V-touch bassängen är en av dem.

Utformningen av denna fixtur är mycket enkel och ändå mycket sofistikerad. Det är till skillnad från alla andra badrumsvatten som vi har sett. Denna innovation erbjuds av VADO. Den har den senaste tekniken och en mycket attraktiv design som skulle se vacker ut i ett modernt eller modernt badrum, oavsett om det är i ett privat hem, i ett lyxhotell eller någon annanstans. V-touch bassängen har en pekskärm. På så sätt kan du ändra och anpassa vattenflödet och styra vattentemperaturen. Detaljerna visas på den digitala displayen.

Som du kan se är designen mycket ren och minimalistisk. De eleganta kurvorna och de enkla linjerna kompletteras med en matt svart spire. Kranens välvda form är visuellt tilltalande och har en mycket fin estetisk överklagande. Enkelheten i designen och nivån på tekniska egenskaper som används för denna del är karakteristiska för de flesta nya skapelser. V-Touch Basin Mixer är en lyxarmatur som imponerar med mer än sitt snygga utseende.