Alla hjärtans dag strykjärnskuddeöverföringar

Alla hjärtans dag strykjärnskuddeöverföringar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi kommer närmare och närmare Alla hjärtans dag så vi skulle visa dig ett enkelt, roligt och romantiskt projekt som du kan göra för din speciella. Det är en uppsättning av inbyggda örngottsöverföringar som tillsammans stavar "U COMPLETE ME". Det är en cliché men när det är sant blir det sött och romantiskt.

Det bästa är att du kan skapa dem själv. Du behöver bara skriva ut filen på överföringspapper och fästa dem i örngott. Det är en enkel men väldigt trevlig gest som inte går obemärkt. Här är de föremål som du behöver för projektet: två örngott, strykpapper, färgskrivare, sax, järn (ingen ånga).

Börja först genom att skriva ut modellen på överföringspapper. Skär sedan försiktigt runt texten. Se till att du lämnar bokstäverna bifogade med en liten del av överföringspapperet. Texten kommer att skrivas bakåt så var inte orolig. Sedan lägger du kudden på en platt yta och lägger orden på kudden med pappersstöd uppåt. Se till att texten är rak och centrerad innan du stryker.När du är färdig stryker texten efter anvisningarna inuti överföringspappersförpackningen. Vänta två minuter efter det och försiktigt ta bort pappersunderlaget. Och nu är det över. Du har två vackra kuddar för dig och din älskade. Det är ett enkelt men roligt projekt. Dessutom bör tanken att du gör detta för din älskade ge dig extra tålamod. {Foud on creaturecomfortsblog}.