Vern Yip Faux Linen Träkset Set

Vern Yip Faux Linen Träkset Set
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje hem har ett stjärnrum och det är de flesta hem som skulle vara sovrummet. Det är ett val baserat på det faktum att det vanligtvis är ett rum i samband med avkoppling, lugn och trevliga stunder. På grund av det eller faktiskt, för att det ska vara möjligt, måste sovrumsinredningen vara mycket väl utrustad. Det behöver mjuka färger, en mycket bekväm säng och naturligtvis mysiga sängkläder. Som ett exempel på det sista elementet presenterar vi Vern Yip Home Smocked Faux Linen Träkset Set.

Det är en mycket vacker och väldigt mångsidig uppsättning som kommer att vädja till dig om du föredrar klassisk elegans, modern minimalism eller urban glam. Det är också en mycket funktionell uppsättning som kan användas från sommaren till hösten. Satsen innehåller en täcker och 2 shams. Den är tillverkad av lättvårdande polyester, ett material som är lätt att underhålla, det är också väldigt trevligt att hålla på, nästan som fint linne. Det har också smocking detaljering som lägger textur och dynamik till hela designen.

MoreINSPIRATION
  • Hilfiger Tartan sängkläder av Tommy Hilfiger
  • 5 sängkläder för oändliga söta drömmar
  • Attraktiva sänglinne från Bontempi Casa King och Calligaris

Shamsna har kuvertöppningar. När det gäller färgerna kan du välja mellan Ecru, Sage, Kakao eller Thistle. Satsen finns också i flera storlekar: Twin, Full, Queen, King eller California King. Du kan köpa tröskeln för $ 179,95. Se till att du tvättar det kallt och torktumlat.