Mångsidiga glaspaneler från Joel Berman Glass Studio

Mångsidiga glaspaneler från Joel Berman Glass Studio
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För dem som är intresserade av att lägga till en modern känsla till sin lägenhet eller hem, har Joel Berman Glass Studio en mycket intressant överraskning som kan hjälpa till. Deras senaste skapelse är en glaspanel som har ett mycket vackert vågigt mönster och som kan användas på ett obegränsat antal sätt, både inomhus och utomhus.

Glaspanelerna är ett mycket mångsidigt objekt som de kan användas som rumsavdelare, som trappelement, dörrar, som element i badrumsdesignen, i köket, i stort sett var som helst fantasin berättar att du använder dem. Du kan till och med göra en skulptur ut ur dem. Även de kan mycket enkelt medföras utomhus eftersom glaset är motståndskraftigt mot vatten och andra naturliga element. Du kan skapa en mycket modern och vacker design genom att använda dessa unika glaspaneler. De har ett vågigt mönster på grund av de stora präglade genomskinliga elliptiska formerna som ingår i designen.

Så om du tycker att det är dags att lägga till en modern touch i ditt hem, överväga att använda glaspaneler. De är mycket praktiska och de lägger också till ett estetiskt trevligt utseende. På grund av deras mångsidighet kan de användas för många olika ändamål och du kan skapa kontinuitet i hela huset. Även om de är gjorda av glas, är de väldigt tjocka, så du behöver inte oroa dig för din säkerhet. Panelerna är mycket robusta och slitstarka. {Finns på trendir}