Vibrantly Colored Media Agency Office Design i Moskva

Vibrantly Colored Media Agency Office Design i Moskva
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att snubbla på en kontorsdesign av mediabyråer som gör att du vill skicka ett CV är något möjligt tack vare vårt globala inspirationssystem aka Internet. DeOptimedia Media Agency Office designad av Nefa Architects i Moskva, Ryssland, är en av de ställen som ser organiserade och kreativa ut. Det verkar som om du redan hör hemma där.

Spridningen över 500 kvadratmeter mäter mediebyråns kontorsdesign det befintliga utrymmet med en lugnande mix av blått och vitt. Genomskinliga arbets- och mötesplatser skapar en permanent förbindelse när människor flyter från ett område till nästa för att komma igenom lösningarna tillsammans.

Med mycket erfarenhet av att utforma arbetsplatser för reklambyråer och medieföretag såg Nefa Architects ett sätt att återinföra rymden för att likna moderna konstgallerier. Denna vita och blå färgpalett prickade med vibrerande gröna växter gör att rymden känns mindre trångt och människorna mer avslappnade. Färgade tegelväggar, rena vita detaljer och glas hjälper utrymmet ihop.

Vid utformningen av arbetsutrymmet för Optimedia media agency kontor använde vi mättad färg som är centralt för företagets signaturstil och optiska effekter, "bryter" det verkliga utrymmet och skapar en parallell verklighet.”

Fotograferad av Ilya Ivanov ser utrymmet ut som det kan ändras när som helst. Det välkomnande utrymmet vid ingången har golv till tak fönster som översvämmer utrymmet med ett överflöd av naturligt ljus. Detta garanterar en snygg atmosfär, medan allt blå hjälper till att lugna folk ner. I framtiden kan denna flamboyant användning av färg ändras eller väggarna kan bli en duk för slagord, men de kan inte. Som det ser ut ser utrymmet självförsörjande när det gäller design, men det kan också läggas till. ”Miljön kan förändras, men det som alltid kommer att upprätthållas är kärnprotesen.

Så här ser en konstgalleriliknande mediebyrå kontorsdesign ut. Om du gillar en mer imponerande stil, kan den här djärva kontorsdesignen för en mediebyrå som visar en industriell karaktär vara det du letar efter.