Avskild villa i Nagano har fyra tak och fantastisk utsikt

Avskild villa i Nagano har fyra tak och fantastisk utsikt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett typiskt hus, oavsett om det är litet eller stort, modernt eller rustikt, har en väldefinierad struktur: en ram som omsluter de inre utrymmena, väggarna, rutorna och ett tak. Tja, den här beskrivningen fungerar inte för Villa - K.

Villan ligger i Karuizawa, Nagano, i Japan. Det konstruerades och byggdes av Cell Space Architects och det har en mycket intressant och ovanlig struktur. Som du kan se finns det en en enda våningsplan i hela huset. Det finns faktiskt fyra olika nivåer och som ett resultat 4 tak.

Platsen ligger på en kulle så utsikten är faktiskt underbar. Omgivet av vackra träd och vegetation, är huset som en privat liten reträtt perfekt för kontemplation och avkoppling. De stora fönstren och glasväggarna skapar en stark förbindelse med utomhus.

MoreINSPIRATION
  • Cliff House formad av Ragged Site och de fantastiska vyerna
  • Lyx LA Fastighet med fantastisk utsikt
  • Fantastiskt fritidshus i Norge Splits i två grenar med fantastisk utsikt

Stora fönster och glasväggar ligger på olika nivåer och ansluter de olika våningsplanerna. Samtidigt erbjuder de 360 ​​graders vyer. De inre utrymmena är indelade i fyra volymer och de är alla organiserade i en spiral runt den centrala pelaren.

Små trappor ansluter de fyra nivåerna. I vissa fall finns det inga väggar mellan dessa volymer, även om det finns en annan i våningsplanen är utrymmena öppna och anslutna.

Att ha fyra olika tak på samma hus är definitivt ovanligt. Du kan se här hur de är kopplade till varandra. Solljus går in genom slitsarna som bildas mellan taken och belyser uppdelningen av inre utrymmen.

Eftersom platsen och vyerna spelar en viktig roll i det här fallet var det också viktigt att upprätthålla en mycket enkel inredning. På detta sätt blir det vackra utomhus att vara centrum för uppmärksamhet. Inredningen är minimalistisk och modern, med neutrala färger och enkla material.