Vintage Hayden media bröst

Vintage Hayden media bröst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du letar efter en speciell möbel att lägga i ditt vardagsrum eller ens i sovrummet, kan Hayden vara den perfekta för dig. Hayden är ett lågprofilmediet bröst med en traditionell design och en vintage touch. Det kan se vackert ut i ett traditionellt hem men moderna och moderna hem är inte uteslutna. I rätt inredning kan allt se bra ut, speciellt om du har ett öga för mönster och färger.

Hayden är också mer än bara en plats för TV: n. Det är också ett mycket praktiskt och funktionellt lagringssystem. Den har öppna hyllor där du kan lagra saker som böcker, cd-skivor, dvd-skivor eller andra små föremål. Det har också fyra lådor för extra lagringsutrymme och en uppdelad hyllplan.

Designen är elegant med snygga detaljer. Biten är handgjord av solid björk, så det är studie och hållbart och kan stödja tv: ns vikt och alla andra föremål som du kan lagra inuti. Den har primavera finér och en vitvit yta med silverfärgade accenter. Detta, tillsammans med designen, skapar en vacker vintage, jämn antik look. Hayden mäter 68,5 "B x 20,5" D x 25 "T och det kan köpas till priset av $ 1,899.00. Det skulle göra ett vackert tillägg i vardagsrummet eller ens i sovrummet om du föredrar en TV där inne.