Vintage skolbänk för en inspirerande upplevelse hemma

Vintage skolbänk för en inspirerande upplevelse hemma
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Naturligtvis börjar barnen lära sig hemma, även innan de går till skolan. Det är ett nödvändigt steg för att låta honom vara beredd på en så viktig ny erfarenhet. Det är därför det skulle vara trevligt att ge honom ett utrymme liknande det han kommer att behöva använda i skolan. En skolbordsreplikat skulle vara ett bra alternativ och vi har den perfekta för dig.

Detta är en vintage skolbordsdisk och stol, den gamla skolversionen. Det låter dig ge ditt barn ett försprång genom att skapa för honom ett roligt och inspirerande utrymme för att lära och studera. Årgångsdesignen är bara en extra funktion, en bonus även för föräldrarnas njutning som kommer att kunna komma ihåg sina egna erfarenheter som barn som går till skolan. Det är en shabby chic skrivbord som var målade vintage senap gul som bara förbättrar sin skönhet.

MoreINSPIRATION
  • Refinished Vintage Steel Tanker Desk
  • Vintage Elita skrivbord
  • 5 eleganta skrivbord för ett nytt skolår

Det är inte bara elegant och snyggt, men också väldigt välorganiserat och väldesignat. Den har lagringsutrymme för böcker, bärbara datorer och skolmaterial precis under skrivbordet. De övre måtten 24 '' x 16 '' och skrivbordet är 31,5 '' långa. Den har en stark och hållbar konstruktion och en smart design som gör att bänken kan vikas upp, vilket ger mer ledigt utrymme.

Eftersom det är en så vacker möbel, kan skrivbordet också fungera som en underbar dekorativ bit för hemmet när det inte behövs längre. Det kan också användas som ett sängbord i ditt barns rum och, när det används som ett skrivbord, skulle det se bra ut i kombination med en liten pall eller andra vintagedekorationer. Finns för 195 $.