Vivanta by Taj, en exceptionell utväg i Maldiverna

Vivanta by Taj, en exceptionell utväg i Maldiverna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Maldiverna, är Vivanta by Taj - Coral Reef en exceptionell utväg och ett underbart semestermål. Den har sitt eget husrev och skeppsbrott och det är en av de bästa platserna för dykning i området. Det är ständigt besökt av amatörer och proffs som gillar att utforska allt som orten har att erbjuda.

Anläggningen är mycket vacker och det är ett underbart mål för både familjer och par. Det erbjuder 62 lyxiga villor, varav två är Beach Villa-sviter som har ett privat utomhusområde. Resten är antingen halmtak Beach Villas som har stora Beachside Porticos eller Water Villas som har privata däck och utsikt över lagunen. Anläggningens gäster kan njuta av enastående utsikt oavsett vilken typ av villa de väljer. Alla har utsikt över havet och de har utomhusdusch.

MoreINSPIRATION
  • Ett unikt semestermål i Maldiverna - Velaa resort
  • Den fantastiska Coco Privé Resort i Maldiverna
  • Ett tropiskt paradis avslöjat av Dhigu Resort i Maldiverna

Varje villa har LCD-TV och WiFi-anslutning. De två Beach Villa Suites är perfekta för familjer som föredrar att spendera hela sin tid tillsammans. De har båda två sovrum, en stor utomhus trä däck och en pool. Alla anläggningens gäster kan njuta av Jiva spa och besöka restaurangen All-Day Dining där de kan välja mellan thailändska, indonesiska, maldiviska och kustnära indiska rätter. För dem som föredrar en mer romantisk miljö finns det också Sandbank picknickplats som endast är tillgängligt vid lågvatten och omges av vatten.