Levande färger för ett modernt kök

Levande färger för ett modernt kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du har stort kök och du vill ordna det som en speciell plats i huset, kan du leka med färgerna lite och få något riktigt bra. Till exempel om du är en ung och aktiv person kan du mycket väl använda levande färger som sällan tolereras av äldre människor. Men om du vet hur man matchar dessa färger med möblerna kan du få en ganska spektakulär överblick. Rött är en av de mest levande färgerna och du kan använda den i kombination med beige möbler och kanske brun för golvet.

MoreINSPIRATION
  • Smaka på Rainbow: Så här tar du ljusa färger i köket
  • Fem snabba sätt att omforma ditt kök
  • Masonry Kitchen Designs av Arrex

Dessa bilder illustrerar min punkt perfekt. Men använd inte det för mycket, eftersom det kan bli ganska tröttsamt för ögonen och det förstör den visuella effekten. Du måste använda den försiktigt för dekorationerna, kanske några hyllor, blomkrukor eller kanske några lampor som hänger från väggarna. Det är också en bra idé att skilja flera områden, speciellt om du har ett stort kök. Det måste vara klart var är den plats du använder när du lagar mat och på den andra sidan placera bordet eller baren.

Eftersom människor inte längre äter officiellt och alla klädda i sina matsalar föredrar de en mysigare atmosfär i köket, men det är bättre att skilja det här området - något som ett matsal nära köket eller som en bilaga till den. Jag hoppas att du hittar bilderna användbara och inspirerande, som jag älskar designen.