Vynebar Vertikal Wine Rack bryter monotonen

Vynebar Vertikal Wine Rack bryter monotonen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi är trött på att se de vanliga vinställen och därför kommer Vynebar som en riktig nyhet. Det är ett av de föremålen som kan göra det till varje hus där folk har för avsikt att lagra en standardsamling med högst 8 flaskor. Det kan effektivt göra det till moderna hem som Vynebar är relativt mindre och är ännu lätt att installera.

Vynebaren är idealisk för ett slösat utrymme i huset och det är en attraktiv lösning för att visa din lilla vinsamling. Beroende på vad du föredrar, finns Vynebar i 18 olika färger och finish och om du insisterar, kan det även inkludera anpassad gravyr. Alla tillgängliga färger är gjorda av anodiserad aluminium, så att blekningen inte är ett problem för vingården. 4-flaska varianten kostar $ 40 medan 8-flaskan alternativet säljs för $ 60.

MoreINSPIRATION
  • Winsome 8 Bottle Oval Top Wine Rack
  • Modernt vinställ av Umbra
  • Cykelvinställ

Det här är en intressant idé. Det är verkligen något annat än de vanliga vinställen. Men förändringen är så liten och grundläggande att det får dig att tänka hur vi tänkte på det här innan. Jag vet inte om det här är nödvändigtvis en bättre design, men det är annorlunda. Det är nog lite mer praktiskt än det vanliga, men det är en mer intressant när man tittar på det. Hur som helst, antalet olika färger och finish ger dig många alternativ så det här är ett plus.