Väntar på Santa: Idéer om hur du dekorerar din Windows till jul

Väntar på Santa: Idéer om hur du dekorerar din Windows till jul
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Brace dig själv, Julen är kommande! Vi vet att det är en av de mest efterlängtade perioderna av året, därför har vi redan börjat tänka på att dekorera idéer. Varje hörn av huset bör fyllas med julsmak, färgstarka vinterhantverk, varma tankar och stora leenden, men vi börjar bara med fönstren. Oroa dig inte, det är bara början! Vi lovar att dela med dig av alla fantastiska idéer vi har.

Kanske om du bor i ett loft, har du inte en tendens att lägga stor vikt på att dekorera dina fönster till jul. Om du bor i ett hus finns en helt annan historia! Windows är alltid viktiga och vi bör inte ignorera dem när de dekorerar, särskilt på vintersemester.

Garlands

Mycket ofta används i dekoration, kransar är ett måste ha tillbehör till dina fönster eller andra delar av huset. Och även om du inte köpte så många tills nu, kom ihåg att några av dem är väldigt lätta att skapa. Ta en titt på dessa skönheter!

Pinecone krans

Pinecones är lätta att hitta och på grund av sin form är det väldigt lätt att skapa en krans ut ur dem. Allt du behöver är ett rep eller något att vara knutet till och det är det! {Hittas på missstridighetskort}.

Origami krans

När vi pratar om att dekorera, hittar origami alltid sin plats i vårt ordförråd, men det är aldrig en dålig sak. Du kan använda denna chans att samla dina barn och lära dem att skapa vackra ornament för Santa. De kommer att älska den här aktiviteten.

Gingerbread krans

Ja, du läste det rätt. Om du är rädd för att inte börja äta dina juldekorationer, kan du hålla pepparkakan för öknen och använda ett annat material istället. Du har några instruktioner här.

Torkad frukt och kanelkrans

Ingenting kan jämföras med den lyckliga känslan när du går in i huset och du är omgiven av juldoftar. Plötsligt är saker bättre än de brukade vara. Försök att göra en krans av torkad frukt och kanel och häng den framför ditt fönster. Du kan använda apelsin, äpplen, citron, lime och andra favoritfrukter. {Found on gardenista}.

Julkransar

MoreINSPIRATION
  • Original julgransdekorationer
  • Lägg till Cheer To Your Windows genom att dekorera dem till jul
  • Hur man dekorerar julgran med traditionella ornament

Det finns ingen jul utan julgran, men julkransar borde också vara på bilden. Tillagd framför fönstren eller vid entrédörren, kommer de att glädja dina gäster och ge en kristen känsla.

Lägg till dekorativa snöflingor

Låt det snöa även om det inte är det! Om du inte har turen att njuta av en vit vinter, skapa bara en. Det är enkelt och roligt. Mer information finns i denna handledning.

Häng glas smycken, julbollar och klockor.

Låt magiken slå sig in! Skapa en nyckfull inredning genom att använda glasprydnader, julbollar och klockor för att krama dina fönster.

Skapa en adventkalender och häng den framför fönstret

Klockan tikar, dagarna passerar och alla väntar ängsligt till jul. Skapa en adventkalender, sätt den framför ditt fönster och räkna dagarna lättare.

Dekorera med band

Glöm aldrig detta, band gör alltid tricket när du tänker på juldekoration. Du kan helt enkelt hänga en framför ditt fönster, eller varför nej, du kan använda dem som gardinbindbackar.

Använd grenar

Grenar lägger alltid till en intressant och dramatisk beröring. Placera några av dem nära fönstret och du kommer se hur lätt det kan vara att erövra dina besökares hjärtan.

"Plant" en pinecone

Detta är en av de enklaste och billigaste idéerna för juldekoration, så hör mig upp. Har en tom kruka, en mark, en pinecone och ... 5 minuter? Perfekt! Ditt mästerverk ska se ut så här. Låt mig ge dig en annan ledtråd: om du målar den grön, kan du göra den till ett litet dekorativt julgran!

Visa ljus

Inte för romantik, inte den här gången! Stearinljus används ofta för att dekorera eftersom de ger en varm och mysig känsla. Du kan krydda atmosfären med kanel!