Väggmonterade arrangörer dina moderna hembehov och behov

Väggmonterade arrangörer dina moderna hembehov och behov
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har alla de saker som vi vill behålla någonstans tillgängligt utan att verkligen hota våra hem, saker som en bok vi läser just nu, extra nycklar, ett par saxar eller en parfymflaska. Dessa och många andra saker kan sitta fint i en väggmonterad arrangör. Dessa arrangörer är vanligtvis ganska små, med fack eller fickor och används både som lagringsenheter och dekorativa tillbehör. De är användbara i många sammanhang och många olika inställningar så att du kan montera en på korridoren, i vardagsrummet, även i sovrummet.

Imeuble CI är ett lagringssystem som också har en geometrisk struktur och en modulär design. Den har en färgstark 3D-look med moduler som blandar och matchar olika färger. En enhet består av sju moduler och flera enheter kan sättas samman för att skapa ett större och mer komplext lagringssystem om det behövs. Använd hyllorna för att lagra böcker eller andra små föremål.

Revere är även lämplig för lagring av små föremål och böcker och tidskrifter, och är utformade för att se ut som individuella fickor som kan placeras var som helst på väggen eller på en vertikal yta. De har rundade baser och kommer i olika storlekar och avslutar alternativ, inklusive silver, guld eller matt vit. De är rektangulära i form och kan vara ganska praktiska på kontoret eller badrummet.

Ett liknande system är det som heter Aitio. Den här består av individuella boxliknande moduler med olika former, storlekar och färger. Dessa kan ordnas på väggen och kombineras på många olika sätt. De kan vara ganska användbara på entrén för att hålla nycklar och andra saker. Du kan också använda dem i badrummet för att organisera alla nödvändigheter eller i hantverksrummet där det finns många saker som behöver hållas nära till hands och i kontroll.

Polaritetssamlingen är utformad speciellt för arbetsplatsen, även om den är mångsidig att användas även i andra inställningar. Det skapades med ett system som gör det möjligt för 3D-objekt att monteras på en vägg med interlocking magnetiska polariteter. Detta eliminerar i grunden behovet av någon hårdvara och gör det här systemet mycket enkelt att använda och mycket modulärt och mångsidigt.

De enskilda Tesche Wall fickorna är ett elegant och enkelt sätt att organisera saker på en vägg utan att vara beroende av ett stort och robust möbelstycke. Fickorna är gjorda av tjockt latigo läder och de är formade som kuvert. Deras design är enkel och avslappnad och dimensionerna är 10 '' x 11.25 '' x 3 '' vilket gör dem till en bra lösning för att lagra tidskrifter, post eller kontorsmaterial. Dessa fickor kan fästas på väggen med två skruvar.

Namngivna Pillow Wall, det här är ett väggmonterat förvaringssystem konstruerat av Robert Bronwasser. Den har en rad akustiska paneler med rundade hörn och en mängd olika funktionella tillbehör som gör den lämplig för lagring av tidskrifter, kontorsmaterial och alla andra saker. Flera olika dimensioner och konfigurationer finns tillgängliga. Beroende på dina behov kan detta bli ett intressant klädhylla, ett mailorganiserare, ett magasinställ eller en ovanlig väggenhet.

MoreINSPIRATION
  • Vägg arrangörer som håller ditt hem från att bli rörig
  • Kreativa användningsområden och idéer för väggmonterade hyllor i heminredning
  • Wave väggmonterat system för ditt hem

Om du tror att du kan använda mer än ett par eller fickor för att organisera allt, kolla Uten. Silo, en komplex väggmonterad arrangör designad av Dorothee Becker. Den består av många individuella moduler som passar ihop på en panel som bitar av ett pussel. De har olika former och storlekar och kan hålla saker som pennor, anteckningsböcker, saxar, hårborstar och massor av andra föremål. Systemet är tillverkat av plast och behållarna hängs med metallhakar.

Möt "Up The Wall", ett flexibelt hyllsystem designat av Bent Hansen. Den består av långa och korta hyllor som kan kombineras för att skapa en asymmetrisk struktur. Flera sådana element kan sättas samman för att bilda mer komplexa strukturer. Detta gör att varje användare kan anpassa önskad konfiguration och skapa ett väggsystem och passar deras speciella behov och preferenser. Hyllorna kommer i paket med två.

Inte allt behöver lagras noggrant. Ibland är det trevligt att få saker att visa på. Det är vad Hitch Shelf är för. Den har ett system med en dubbel konsol vilket innebär att varje hyll kan antingen monteras vertikalt eller horisontellt för att ge förvaring för böcker och dekorationer. Hyllorna är gjorda i pulverlackerat stål och de finns i vitt och gult.

Detta är Case Study glasfiberfickan. Det är en väggmonterad arrangör som är jättebra för bås och massor av andra utrymmen. Den har de perfekta dimensionerna för att hålla tidningar och du kan också använda den för att lagra ditt mail. Fickan är tillgänglig i 10 olika färgalternativ vilket innebär att det lättare kan matchas med en existerande inredning. Materialen som används för dessa fickor är fast valnöt och glasfiber.

Lågen är också tillgänglig i en mängd olika färger och är utformad av Normann Copenhagen och är ett mångsidigt tillbehör. Inspirationen för sin design kommer en verklig skjorta ficka. Det kan användas för att hålla tidningar och små föremål runt huset.Placera det i köket för att hålla redskap, på kontoret för att hålla dokument och leveranser eller på badrummet där du kan använda den för att lagra makeupprodukter.

Ibland är en enkel allt du behöver för att hålla ditt hem snyggt och städat och ha alla saker där du vill att de ska vara. I sådana fall kan något så enkelt som den här böjda metallväggshyllan vara mycket praktiskt. Den här har en snygg design med en kant och en svart zinkfinish vilket ger det ett minimalistiskt utseende som är perfekt för de flesta moderna och moderna utrymmen.

Designer Rui Pereira kom med en idé för en lådahylla av kork. Det kallas en Magic-box och det är en hylla som ser solid och tung när den faktiskt är väldigt lätt. Den har rundade kanter och en enkel och härlig form. Montera flera av dessa på väggen och använd dem för att hålla små föremål organiserade och ur sikte.

Pin-kort är mycket roliga och lätta att använda. De är också inspirationen till en väggmonterad arrangör som heter Pinorama. Det är ett bräde av perforerad metall med korkstöd som kan rymma alla slags saker som anteckningar, bilder och små saker som du bifogar med magneter. Det kan också innehålla en mängd olika tillbehör som hyllor, speglar eller ett elastiskt nät och krokar.