Bakgrundstrender för 2011

Bakgrundstrender för 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bakgrund har varit en av de mest populära föremålen på väggarna över hela världen sedan de senaste åren. Människor använder bakgrundsbilder i olika delar av sitt hem och börjar från pulverrummet till vardagsrummet. Hittills var folk begränsade att använda bakgrundsbilder bara för accentväggarna. Trendprognosen för år 2011 är dock helt annorlunda. Du kan förvänta dig att hela rummet är klädd i bakgrundsbilder.

Skrivbara bakgrundsbilder - Utskriftsbara tapeter kommer definitivt att regera interiörer av ett hem i år. Skrivbara bakgrundsbilder skulle definitivt få stor popularitet eftersom de är en perfekt hybrid mellan att klä upp en vägg med tapeter och måla den. Tanken med utskrivbara tapeter är att låta hemmalagarna anpassa sina egna tapeter enligt deras smak. Om designtrenderna ändras nästa år kan du ge ett nytt utseende med ett lager av primer och ett annat färgschema.

MoreINSPIRATION
  • Färgtrender för 2011
  • 2011 Juldekorationstrender
  • Belysningstrender för 2011

Ton på ton - År 2010 bevittnade djärvt utskrift men år 2011 kommer att bevittna något helt annat. Dämpad utseende är den senaste trenden och följaktligen skulle ton på bakgrundsbilder vara det rätta valet. Ton på bakgrundsbilder har dubbla tonen mönster och färger. Att skapa ett dramatiskt uttalande med dessa bakgrundsbilder kommer definitivt att bli väldigt enkelt. Dessutom kan de också installeras på områden som gästrum, entré, korridorer, sluten balkong och trappa.

Metallisk - Det är osannolikt att metallkonstruktioner är mycket uppmärksamma gripande. Från rika brons och skarpa silvers till mjukt guld är metalliska tapeter ett fantastiskt sätt att lägga till dekadens och instant glamour till ett utrymme.Handmålade tapeter - för dem som föredrar anständigt utseende och design, för dem handmålade tapeter skulle vara det perfekta valet. Några välrenommerade företag planerar också att erbjuda kunderna möjlighet att välja sina föredragna mönster och placera order för sina skräddarsydda tapeter.

Natur inspirerade jordnära och gröna toner - förutom de ovan nämnda tapettrenderna, är naturinspeglade jordiska och gröna toner inställda för att styra bakgrundsbilden på bakgrundsbilder. Eftersom dessa färger är neutrala, kommer inga färger att kollidera med det, och bakgrundsbilderna kan enkelt klistras på väggarna i något område av ett hus.