Varm och modern design med betong

Varm och modern design med betong
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Betong har blivit ett ganska populärt material, särskilt i moderna och moderna hem. Den används nu för en mängd olika projekt. Dessutom, trots sin struktur och färger som skulle få ett utrymme att känna sig kallt och inte precis mysigt, kan betong användas på många sätt och i rätt kombination kan ett hem ha konkreta egenskaper och fortfarande vara varm och inbjudande.

Betongtrappor.

Betongtrappor är mycket vanliga i de flesta moderna bostäder. De är utvalda eftersom de har denna enkelhet som gör dem snygga och eftersom betongen är väldigt mångsidig. Även betongtrappor har en hållbarhet och styrka som är mer synlig än vad gäller andra material.

Betonggolv.

I motsats till trägolv har betonggolv inte samma värme och vänliga konsistens. Ändå är de perfekta för moderna och moderna hem. Ett utrymme kan bli varmt och inbjudande på många sätt och i detta fall är nyckeln enkelhet.

Betong i köket.

MoreINSPIRATION
  • Betonggolv, både en uttalande och ett funktionellt val för moderna hem
  • Snygga dekorerar med varma, rustika, vackra vedtak
  • Modernt betonghus byggt på en budget och med en oregelbunden form

Köket är ett mycket trevligt utrymme där du kan använda betong som huvudmaterial för inredningen. Du kan ha konkret köksgolv vilket är bra för underhåll och mycket praktiskt också. Dessutom kan ett modernt hem också ha betongbänkskivor eller rymdavdelare.

Betongmöbler.

Vad som hade varit galet för några år sedan anses nu vara mycket praktiskt och elegant. Vi pratar om betongmöbler. Med tanke på mångsidigheten i detta material kan vi nu ha konkreta soffbord, bänkskivor, nattduksbord och många andra liknande delar i våra hem.

Betong i badrummet.

När du använder betong i ett badrums inredning kan resultaten vara helt olika beroende på atmosfären du försöker skapa. Till exempel kan du skapa ett badrum med en maskulin touch som har betongväggar och metallfixturer. Men du kan också ge badrummet en mer rustik touch.

Betong på kontoret.

Med tanke på den mångsidighet som betongen presenterar kan den användas i olika utrymmen och för en mängd olika dekorer. Kontoret är inget undantag. Här kan du ha ett konkret mötesbord eller arbetsyta samt betongväggar och golv

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 och 12.