Water Globe Air Freshener och renare

Water Globe Air Freshener och renare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mina barn är allergiska mot damm och fjädrar och kemikalier i maten och några andra saker. Så jag är lite desperat att göra mitt hem en miljö som är så ren som möjligt för att hålla dem friska. Men damm är det stora problemet jag har sedan jag bor i en stad och min lägenhet ligger på bottenvåningen i en byggnad som ligger nära en tung trafikväg. Jo, oavsett hur försiktig jag är och vilka filter jag använder, måste jag fortfarande öppna fönstren för morgonluften och efter några minuter stannar dammet upp på mina möbler.

MoreINSPIRATION
  • Tyent pekskärm vattenjoniserare och renare
  • 7 Vacker naturlig luftfräschare Aromaterapi Recept: Baksoda
  • Vattenkyld hus av Wallflower Architects

Tydligen finns det ett sätt att bli av med det som några snygga killar uppfann Water Globe Air Purifier och freshener. Det här är en magisk värld som är fylld med vatten och använder den för att filtrera luften i ett rum. Så fungerar vattnet som ett naturligt filter för damm, sporer, pollen och all annan skadlig mikroskopisk bildning i luften. Så du behöver inga filter som du behöver byta regelbundet och som bara kommer i en storlek och inte heller behöver du andas den ohälsosamma luften.

Den har mer än en bra funktion, eftersom den också kan användas som luftfuktare när luften i ditt hus är för torr och sprider också en fin doft i huset. Du kan faktiskt välja doften och du kommer att dra nytta av alla dessa för endast $ 70. Eller åtminstone det här är priset på skarpare bild.