Vattentätt Hoyt matbord

Vattentätt Hoyt matbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Matbordet är gjord i en vacker grå färg. Matbordet levereras med en glasyta som är lätt att torka efter att ha ätit din lansering. Bordet är perfekt för utomhus, kanske du kan ställa in det här i din trädgård, men det kommer också bra inomhus. Det borde ge en klassisk beröring till ditt inomhusutrymme.

Bordets yttre material är vävt med uppmärksamhet, så att slutresultatet är perfekt från alla vinklar. Bordet är perfekt för ditt utomhusutrymme, du kan dricka ditt kaffe på morgonen, du kan dricka ditt vin på eftermiddagen med din älskade eller du kan bara använda bordet för att dekorera platsen. De övergripande produktdimensionerna är 48 "diam. x 29 "h, sitter bekvämt: 4; överhand: 15,25 "; clearance: 28 "; bordsskivans tjocklek: 2 ". Stolarna är försedda med kuddar fyllda med svamp för sätet, så att stolarna är mycket bekväma. Du bör nu att för rengöring bör du använda en mjuk, torr trasa. Om du använder kemiska rengöringsmedel kommer materialet att försämras.

MoreINSPIRATION
  • Nautical 44 "Square Dining Table
  • Den eleganta Paxton utomhus matsal
  • Utomhus Palmetto matbord

Det alla väderskuggrågade matbordet är tillgängligt till priset av 639,63 EUR plus leveransskatt. Du kan beställa hela uppsättningen till priset av EUR1597.08. Den kompletta uppsättningen är gjord av: ett matbord och fyra stolar (även i skugggrå färg). Efter detta kan du beställa om du vill använda dem i utomhusutrymmet. Priset på omslaget är EUR71,25.