De bästa sätten att införliva Lucite i ditt hem

De bästa sätten att införliva Lucite i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lucite har gått in och ut ur stil så många gånger, men för närvarande är det in. Man kan säga att Lucite är den nya svarta. Lycklig för oss. En sådan slank och vacker trend kan fungera med nästan vilken stil som helst. Det är klart, färglöst och brukar visa rena klassiska linjer. Genom åren är det en trend som har fångats starkare med varje comeback och den här gången finns det så många alternativ att integrera lucit i ditt hem. Här är 13 för att komma igång och utan tvekan när du är klar kommer du att tänka på hundra mer.

Låt oss börja med den klassiska. Vem vet när lucite soffbord först uppträdde men det är en bra möbel som ger yta utan bulk, oavsett hur liten ditt vardagsrum är. (via Domino)

För vissa människor är en barvagn en nödvändighet för livet. Investera i en lucitbarvagn och oavsett vilken nyans av metall som är in eller ut, kommer din vagn alltid att vara på trend. Plus det kommer att låta uppmärksamheten vila på kopparna och tillbehören istället för själva vagnen. (via lägenhetsterapi)

Vem kan säga nej till en lucite matsal stol? De kommer till och med i klassiska silhuetter så att du inte har något problem att blanda dem med ditt klassiskt inredda hem. Fårstolar är en bonus. (via homepolish)

Letar du efter ett sätt att lägga lucit till ditt hem på ett litet sätt? Prova lucitplattor. Det ger bara den chic du ville utan att behöva splurge på möbler.

Bröst är ovärderliga delar för hemmet eftersom de löser så många problem! En lucitkista kan hålla dina extra kasta filtar för att alla ska se eller en plats att kasta alla dina barns vackra träleksaker, samtidigt som de fungerar som ett sidobord i ditt vardagsrum. (via Wisteria)

Vi stilar inte bokhyllor för ingenting. Vi utformar dem för att ses på. På en lucit bokhylla blir dina böcker och prydnadar plötsligt mycket intressantare. (via Wisteria)

MoreINSPIRATION
  • Genomskinliga Lucite möbler och interiördesignelement för en sömlös Touch of Modern
  • Sätt där du kan kreativt införliva barndörrar i ditt hemdécor
  • Sätt att integrera skandinaviska mönster i ditt hem

Det är svårt att välja en maskinvara som komplimangerar ditt hem och inte blir daterad om några år. Lucite är lösningen. Den kommer i all hårdvara som du någonsin behöver och det kommer inte att ha en finish för att ens gå ur stil. (via en vacker röra)

Kockar i småkök är ett oändligt problem. Hur kommer du någonsin att få tillräckligt med ytutrymme för dina matlagningsupplevelser? En lucite ö kommer att ge det mycket behövs utrymme samtidigt som du inte tar upp något visuellt i ditt lilla kök. (via Katie Kime)

Samma gäller foajén. Om din entré verkar för liten för en konsol, gå med Lucite. Ett enkelt stativ kan ge dig en plats att stash dina nycklar och en växt, men håll dig nästan osynlig på alla andra sätt. (via franska genom design)

Låt inte dina barn sakna lucite kul! En enkel lucit bokhylla kan lagra sina favoritböcker och leksaker där de lätt kan hittas och tas ut för att spela. Att inte tala om ditt barns plantskola kommer att ligga över Pinterest. (via Emily Henderson)

Sidostolar kan vara ett praktiskt beslut eller en dekorativ. Lucite gör det både för hur kan en klar stol gå ur stil? Hitta dig själv ett par små som lätt kan flyttas runt ditt vardagsrum, var de behövs.

Alla borde ha en uppsättning hopfällbara stolar att de kan dyka upp för gäststolar. Har några lucite sådana till hands för de vackraste tillfälliga sittplatser som de någonsin sett. (via Domino)

Älskar lucit men har inte råd med en stor förändring? Plocka upp några vanliga rutor och använd dem för att visa din meny för alla dina middagspartier och semestrar från nu till evigheten. (via Happy Wedd)