Artsy Duplex bringar tillsammans två NYC Apartments

Artsy Duplex bringar tillsammans två NYC Apartments
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dold inuti en tidigare garage i West Village Manhattan, NYC, är denna juvel av en lägenhet ett mästerverk med vacker inredning. Det är faktiskt en duplex takvåning som härrör från enandet av två separata lägenheter. Konverteringen och den nya designen var arbetet med Gluckman Tang Architects och Nina Seirafi Interior Design. Företaget startade som en studio specialiserad på konstinstallationer och gallerier. Det utvecklades till ett internationellt känt företag som arbetar i nära samarbete med artister och kuratorer.

Arkitekterna söker ständigt nya och anpassade sätt att berika sina kunders mänskliga erfarenhet. Lägenheten de designade på Manhattan är full av ljus så att de tog sig tid att noggrant omkonfigurera utrymmet för att få ut det mesta av alla funktioner som hemmet har att erbjuda.

Duplexen erbjuder totalt 4 180 kvadratmeter boyta (cirka 388 kvadratmeter). Kolumnerna som återstod mellan de två tidigare separata lägenheterna är nu dolda i en stor förvaringsvägg. Väggen skiljde de offentliga utrymmena från de mer privata men kör inte hela längden på lägenheten och lämnar öppna utrymmen på båda våningarna som sträcker sig över hela rymdbredden.

De levande och matsalarna delar ett öppet utrymme. De är både ljusa och enkla, med iögonfallande accentfärger och sofistikerat konstverk. Hänglampan som hänger över matbordet är en särskilt glamorös bit.

Sovrumsviten är organiserad i två utrymmen. En är sovrummet med en säng, en vingbacks huvudgavel och chic sidobordstänger. En speglad rymddelare är placerad framför sängen. Den gömmer en avslappnad och bekväm lounge med ett sidobord som matchar nattduksbordet och ett riktigt vackert soffbord av flera moduler.

MoreINSPIRATION
  • Ljus och öppen duplex med terrass och enkel inredning
  • Renoverat duplex inspirerat av lövverk och utsikt över parken
  • Old Attic blir en del av en modern duplex lägenhet

Blå och guld och de två färgerna som definierar detta vackra loungeområde. Den har en glamorös och elegant look och det bevarar en ljus och ljus atmosfär och inredning.

Det offentliga rummet innehåller också ett hemmabibliotek som har en vägg med bokhyllor och ett takfönster. Den är inramad av väggar som matchar dem på trappkorridoren.

Duplexen har en vacker artsy look. Färgerna, texturerna och materialen kombineras utsökt för att skapa underbara kontrast och ögonvänliga effekter.

Badrummet har en riktigt ljus och öppen utseende. Dess golv är täckt av marmor och samma material användes också på väggarna men inte hela vägen upp till taket och lämnar ett vitt band exponerat.

Bilder av Bruce Damonte.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: