Vilken färg är Chartreuse: Idéer och inspiration

Vilken färg är Chartreuse: Idéer och inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppar över Chartreuse idag och sprider lite ljus på denna djärva och livfulla nyans. Men vilken färg är chartreuse, frågar du? En ljus blandning av gul och grön, chartreuse tar stället för lime och senap med ännu starkare personlighet och trendig överklagande. I ett försök att upplysa och inspirera har vi sammanställt en lista med 10 rum som använder chartreuse på de vackraste och snyggaste sätten. Lär dig hur du accenterar och vilka färger du vill koppla ihop med genom att ta en titt på idéerna nedan.

1. med vit

Om du har bestämt dig för att använda chartreuse i ett större område eller i större utmaningar, se till att du balanserar denna starka ton med en lätt och behaglig neutral. Oavsett om det är en beige eller krämig vit, vill du komplimera färgen men inte få den att överbrygga dina vardagsrum eller kök.

2. Stå ut.

Den här färgen är också perfekt för att klä ut stående delar av huset. Oavsett om det är soffan eller kontorsaccentstolen, gör chartreuse ett bra alternativ att skapa kontaktpunkter i vilket rum som helst. Som den här soffan förvandlar den till exempel det här träkolbadet till något ännu snyggare.

3. Fet val.

Var inte rädd för att bli djärv. Din matsal kan vara höjdpunkten i ditt hem om du bestämmer dig för att klä väggarna i chartreuse och få dem att dyka ännu mer genom att lägga till violett och koboltblått runt utrymmet för komplimanger och accessorizing.

4. Upplyst.

Ge dina chartreuse-väggar en ljusare look genom att placera dem i ett område med mycket naturlig belysning och krämiga texturer och trä accenter. Det ger en mjukare look till denna livliga, gröna nyans och en mer berörbar yta. Men det tar aldrig bort från sitt unika utseende! {Found on pillmaharam}.

5. Retro Style.

MoreINSPIRATION
  • Calling Fall Color Trends: Idéer och inspiration
  • Dekorera med Chartreuse Color - Hur får du vibe
  • Färgblockering i sovrummet: Idéer och inspiration

Den här färgen klär sig retro stycken riktigt bra. Det finns något om funkiness av färgen som gör att retrobitar ser modern och hip ut. Det är ett bra sätt att mäta den vintageflairen med mode-framåtriktad energi utan att begå en bländare, mer traditionell look. {Found on dijeaupoage}.

6. Tryckta utseende.

För ett helt överraskande och utrymmesutrymme, dekorera det med ett tryckt stycke diagram. Detta gästbadrum har konsistens, ton, djup och intresse med bara tillägget av dessa mönstrade tapeter. Det kan tyckas upptagen men vi ser det som ett roligt tillägg till huset.

7. Trendiga tillägg.

Detta blåhåriga rum togs till en helt annan nivå med tillägget av dessa trendiga och roliga chartreuse-stolar. Det lägger till en ungdomlig närvaro till rymden och gör en personlig touch så mycket tydligare. Parningen av dessa två nyanser är verkligen ganska magisk.

8. Friluftsidéer.

Chartreuse kan även lysa upp och lägga stil till dina utomhusområden. Från verandaen till baksidan, ihop med vita, svarta eller träkolor, kommer denna färg att göra din utsida pop med en bout av design-värdig avund. Du kommer ha den bästa curbside på blocket! {Found on fabarchitecture}.

9. Små platser.

Det här enkla och snygga utrymmet gör så mycket mer intressant och roligt. Det här är ett bra exempel på hur en enkel tillägg och idé kan omvandla även de minsta utrymmena runt huset - och vem som helst kan göra detta hända utan att bryta banken. {Found on feldmanarchitecture}.

10. Funky Accents.

Chartreuse är verkligen en av de bästa färgerna att klä ditt hem i skraj stilar med. Eftersom den har en så unik ton och konsistens, är det ett så roligt sätt att dekorera med tryck och personlighetsfyllda nick-knacks och tidbitar. {Found on amylaudesign}.