Färger som gör orange och komplimanger sina toner

Färger som gör orange och komplimanger sina toner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Orange är en sekundär färg, vilket betyder att för att skapa sin ton måste du blanda två primära färger. Och de primära färgerna som gör apelsin är röda och gula. Verkligen nog, de är också gratis till dessa nyanser. Men det är mer än att möta ögat när det gäller apelsin. Med en mängd olika nyanser, toner och djup kan den här färgen inte vara den mest populära men det har ett brett utbud av kontrasterande, kostnadsfria och lättillgängliga motsvarigheter att använda i huset. Låt oss ta en titt!

1. Gold & Browns.

För en rikare orange - det är lite mer röd i det än det ljusare gula - komplimanget med chokladbruna och guldgul, skimrande guldtoner. Detta är ett varmt och välkomnande sätt att gå när du utsmyter matsalen eller familjen.

2. Nyanser av.

Du kan också skapa ett rum med olika nyanser av dämpade orange toner. Detta fungerar inte med de ljusare, mer livfulla nyanser men det gör det med de mer dämpade valen. Det är avkopplande och ganska uppfriskande. {Hittat på tobifairley}.

3. Aqua Pairings.

Aqua och turkos gå med apelsiner ganska bra. Det är en direkt kontrast och ger en funky, fräsch och lite retro känsla när den används i ett kök eller till och med ett ungdomligt inspirerat sovrum.

4. Skarp och ren vit.

En skarp, ren vit komplimang (och ge en vacker kontrast) till vilken färg du väljer att gå med. Och när det är en ljus apelsin, får du ett rymligt och vivaciously-spirited sovrum.

5. Grattis på gyllene.

MoreINSPIRATION
  • 10 av de bästa färgerna att para med brunt!
  • Hur man dekorerar med fet färg
  • Färska Färgkombinationer: Färger som går med Orange

Du måste ha gult för att göra apelsin så det är bara naturligt att det kan vara en bra färg att dekorera med. Ta bara det här underbara gästrummet till exempel, det är fullt om sommarens känslor och glada vibbar. {Found on gmcbinc}.

6. Svart och Dramatiskt.

Varför inte para en bränd apelsin med en dramatisk svart för lite obrutet drama? Det ställer stämningen för ett mycket eklektiskt och modeframåtriktat utrymme med en enorm mängd kant.

7. Creamiest av krämer.

En krämig vit är i grunden en neutral med ett streck gulligt kastat in, och det vi har lärt oss är att gul är en förälder av apelsin .. gör en krämfärg det perfekta komplementet till orange nyanser.

8. Blushing Pink Combos.

Röd och vit gör rosa ... och sedan röd är det en förälder av orange, rosa en syster till apelsin. Och det betyder bara att dessa två färger kan dansa tillsammans i ett sovrum ganska bra.

9. Sann blåa vänner.

Blå nyanser är direkta kontraster mot apelsin, vilket gör dem så komplicerade till dessa ljusa toner. Vi älskar detta klassiska apelsin- och kungblårum.

10. Bold Reds.

Var djärv med dina val och kombinera din favoritfärg med apelsin med ett rött som är lika levande. Precis som gult, utan rött, kan du inte ha apelsin, så det är okej att para så dyra färger tillsammans som de redan är medlemmar i samma familj!