De bästa strategierna för att lägga till en vintage titta på ditt hem

De bästa strategierna för att lägga till en vintage titta på ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En inredning som innehåller några vintageaccenter gör att varje rum kan känna sig mer inbjudande, varmt och bekvämt. Det finns många sätt att göra det, men vissa är bättre och effektivare än andra. Också vissa rum rymmer dessa vintageelement bättre än andra.

Vintage badrum accenter.

Några noggrant utvalda vintage tillbehör kan göra badrummet till ett lugnande och avkopplande utrymme med elegant tilltalning. Till exempel: En piedestalsvink kan få dig det utseende du vill ha med varumärkesdesign. Pedestalsvällar är inte särskilt rymliga, eftersom de inte innehåller lagring underifrån, men de gör definitivt ett uttalande.

Ett annat enkelt och stilfullt sätt att lägga till några vintage charm på ditt badrum är med apotekande flaskor och burkar. Du dem att lagra dina flytande tvål och bomullspåsar på ett gammaldags men elegant sätt.

Globe sconces skickar oss omedelbart tillbaka i tid så om du vill ha en liten bit av vintage skönhet i ditt badrum, få en av dessa för utrymmet ovanför din diskbänk.

Vintage-stil sovrum.

MoreINSPIRATION
  • Moderna, vintage och industriella accenter Dela ett fritidshus
  • Antik diskbänk
  • Eleganta Vintage badrumssuiter av Regia

Ta omedelbar vintagestil i ditt sovrum med rätt huvudbräda. Gör ditt eget användarkort. Det handlar om att skapa en illusion av ett huvudgavel utan att faktiskt inkludera en i ditt sovrum. Skapa en symmetrisk mall och klippa sedan formen ur bakgrunden.

Lace har definitivt det typiska vintageutseendet, oavsett hur du använder det. Gör spetsgardiner till ditt sovrum och dra nytta av deras känsliga utseende för att skapa en bohemisk atmosfär.

Matsal idéer.

Häng en ljuskrona över din matbord för omedelbar skönhet. Att hitta en i butikerna kan vara svårt och tidskrävande, så istället kan du göra din egen ur en hängande trådplanter. Dekorera den med trådar av pärlor för att ge den det vintageutseende.

Vintage vardagsrum accenter.

För vardagsrummet kan du försöka täcka soffor och stolar med mönstrade filtar. De gör dina möbler ännu mysigare och om du väljer rätt mönster och tyg kan du också ge dem en vintage look. Det är ett utmärkt sätt att byta stilar utan att få nya möbler.