Vad man ska göra med stora utrymmen

Vad man ska göra med stora utrymmen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är vanligtvis små utrymmen som anses problematiska eftersom du behöver skapa känslan av ett större utrymme. Men ibland kan större rum vara lika knepiga! Det kan inte vara lätt att fylla på dem eller veta hur man hanterar högt i tak eller extra områden. Här är några tips.

Separera vardagsrummet.

En rumdelare kan vara till nytta när du känner att ett rum är för stort. Välj emellertid ett som du kan se igenom, till exempel ett glas eller bokhylla. Detta hjälper till att skilja rummet utan att göra det känsligt.

Gå till höga Windows.

Höga fönster hjälper till att sätta utsikten ut i hemmet. Detta kan vara till nytta för stora utrymmen och höga tak eftersom det skapar en känsla av harmoni mellan utomhus och ditt hus. Windows bryter ut väggens vägg och sätter i ljuset.

Växa något högt.

MoreINSPIRATION
  • 15 Snygga interiördesigner för stora vardagsrum
  • Hur man dekorerar stora badrumsrum
  • Välj bästa möbler för små utrymmen - 8 enkla tips

Ha det roligt med det stora rummet istället för att känna dig överväldigad av det. Placera en högväxt i mitten av rummet eller bredvid en trappa för att skapa dimension och fylla utrymmet snyggt.

Få en dagbädd.

Dagbäddar kan komma till nytta eftersom de kan vara sofistikerade nog att inte behöva förflytta sig till sovrummet. De har blivit lika trendiga som ottomaner och förtjänar en plats i vardagsrummet eller loungen. Den snygga bonusen är att de kan byta ut små soffor eller till och med bli ett bra viloplan i studien, vilket passar in i det stora rummet stilfullt.

Välj L-Shape.

L-formade möbler är stor användning av ett stort rum eftersom det passar in och kan hjälpa till att skapa fler sittplatser (i fallet med en L-formad soffa). Tänk på att använda L-formen i olika stora rum, till exempel studien eller köket. Bonusen på L-formade möbler är att den kan placeras mitt i ett rum för att dela upp områden i en öppen planlösning.

Öka kaffebordets storlek.

Om du känner att ett litet soffbord bara bidrar till att förbättra ditt vardagsrums larm, tänk på att öka storleken så att rummet är mer i proportion. Ett bra tips är att välja ett soffbord som mimar omgivningen genom att ha samma färg - till exempel en neutral färg om resten av rummet är utformad med samma palett - så att den blandas men fyller utrymmet.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.